Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣε βαριά κατάθλιψη ο πρώην διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού...

Σε βαριά κατάθλιψη ο πρώην διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που κατηγορήθηκε ως λαμόγιο…

Σε βαριά κατάθλιψη έπεσε ο πρώην διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Σωτήρης Παπανικολάου, γιατί πλέον τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν αναφέρουν το όνομά του! Όσον καιρό διάφοροι «καλοθελητές» τον κατήγγελλαν ως κλέφτη, λαμόγιο, απατεώνα, διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ο Θεός να τα κάνει ΜΜΕ) αναπαρήγαγαν τις καταγγελίες, «κρεμούσαν στα μανταλάκια» και διέσυραν στο Πανελλήνιο έναν υπάλληλο, έναν διευθυντή υπηρεσίας του δήμου όπως ο Παπανικολάου που γινόταν θυσία για να λειτουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά ο δήμος και να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοί του. Τώρα, που τα δικαστήρια καταδικάζουν τους συκοφάντες του, που πορίσματα καταδεικνύουν ότι ούτε κλέφτης ήταν, ούτε λαμόγιο ήταν, ούτε απατεώνας ήταν, όλα αυτά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τηρούν σιγήν ιχθύος! Ούτε κουβέντα για τον Παπανικολάου και τους άλλους υπαλλήλους του δήμου που διασύρθηκαν από συκοφαντικές καταγγελίες! Μάλιστα αντί να δημοσιεύσουν αυτά τα ΜΜΕ τις αποφάσεις δικαίωσης του Παπανικολάου, αναπαράγουν καταγγελίες παρελθόντων ετών για «λαμογιές» του Παπανικολάου,  οι οποίες κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, ως σημερινές και «φρέσκιες». Πώς να μην πέσει σε κατάθλιψη ο Παπανικολάου, που αντιλήφθηκε ότι ως κλέφτης μπορείς να γίνεις σταρ αλλά ως τίμιος και ευσυνείδητος υπάλληλος η τύχη σου είναι να σε φάει το σκοτάδι και τα ΜΜΕ ποτέ να μην δημοσιοποιήσουν ότι διασύρθηκες όχι γιατί ήσουν κλέφτης, αλλά γιατί ήσουν αγωνιστής συνδικαλιστής, ενώ εκείνα σε ήθελαν συμβιβασμένο εργοδοτικό συνδικαλιστή.

Βασίλης Κιμ.

ΥΓ1. Περιμένουμε από τα «αξιαγάπητα» ΜΜΕ που «έθαψαν» τον Παπανικολάου να δημοσιεύσουν τις αποφάσεις που τον δικαιώνουν… αλλιώς θα το κάνουμε εμείς.

ΥΓ2. Δεν ξέρουμε αν άλλοι υπάλληλοι του δήμου, που έδωσαν την ψυχή τους για τους κατοίκους του δήμου, όπως ο Χαλκίδης και άλλοι, και που κατηγορήθηκαν ως «λαμόγια», έπεσαν κι αυτοί σε κατάθλιψη, όπως ο Παπανικολάου, γιατί ως κλέφτες μπορούσαν να κάνουν καριέρα αλλά ως ευσυνείδητοι υπάλληλοι είναι καταδικασμένοι να τους φάει η μαρμάγκα της βρωμιάς και της συκοφαντίας. Όταν μάθουμε θα σας ενημερώσουμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ