Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑ«Η διοίκηση του δήμου Νεάπολης Συκεών ταλαιπωρεί τους ηλικιωμένους»

«Η διοίκηση του δήμου Νεάπολης Συκεών ταλαιπωρεί τους ηλικιωμένους»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης Συκεών σύμφωνα με την οποία «η διοίκηση του Δήμου Νεάπολης-Συκεών υποβάλλει σε μια απίστευτη ταλαιπωρία εκατοντάδες ηλικιωμένους κατοίκους του Δήμου, αντιμετωπίζοντας τους σαν “εκλογική πελατεία”». Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

«Η διοίκηση του Δήμου Νεάπολης-Συκεών υποβάλλει σε μια απίστευτη ταλαιπωρία εκατοντάδες ηλικιωμένους κατοίκους του Δήμου, αντιμετωπίζοντας τους σαν “εκλογική πελατεία”.

Συγκεκριμένα έχουν δώσει εντολές στους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για την ανανέωση καρτών των ήδη υπαρχόντων μελών των ΚΑΠΗ, αλλά και για την εγγραφή νέων μελών, να απαιτούν από τους ηλικιωμένους να μεταφέρουν πρώτα τα εκλογικά τους δικαιώματα στον Δήμο για να δικαιούνται ανανέωση της κάρτας τους ή εγγραφή ως νέα μέλη.

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” καταγγέλλει τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες της διοίκησης του Δήμου που χωρίς να λογαριάσουν την ατέλειωτη ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που βάζουν σε εκατοντάδες ηλικιωμένους κατοίκους, τους αντιμετωπίζουν εντελώς υποτιμητικά και καθαρά σαν “εκλογικούς πελάτες”.

Ο Κανονισμός του ΚΑΠΗ ξεκάθαρα αναφέρει πως “μέλος του ΚΑΠΗ μπορεί να γίνει κάθε Δημότης ή Κάτοικος του Δήμου”.

Η Λαϊκή Συσπείρωση απαίτησε να σταματήσουν ΤΩΡΑ αυτές οι παράνομες ενέργειες και να επιτραπεί ΑΜΕΣΑ, χωρίς κανένα κώλυμα και εκβιασμό η εγγραφή νέων μελών και η ανανέωση κάρτας μέλους σε κάθε κάτοικο του Δήμου μας, είτε είναι Δημότης είτε όχι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ