Τελικά η εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου ήταν ψέμα και συκοφαντική δυσφήμιση

0
22
TEST

Τελικά οι κατηγορίες σε βάρος υπαλλήλων του δήμου, οι οποίοι έδωσαν την ψυχή τους σαν διευθυντές και προϊστάμενοι για την εύρυθμη, σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες, ήταν ψεύτικες και συκοφαντικές. Το δικαστήριο όχι μόνο έκρινε ότι οι καταγγέλλοντες είπαν ψέματα, αλλά έκρινε ότι είπαν ψέματα γνωρίζοντας την αλήθεια προκειμένου να θίξουν την υπηρεσιακή εντιμότητα των υπαλλήλων του δήμου. Οι καταγγέλλοντες που έγιναν φίρμες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μιλώντας για εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση δεν προσκόμισαν ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο που να αποδείκνυε τα όσα ισχυρίζονταν. Οι κύριοι λοιπόν που έκαναν γνωστό το δήμο για εξαΰλωση της δημοτικής περιουσίας, πήγαν στο δικαστήριο χωρίς να έχουν καμία απόδειξη για τις καταγγελίες τους! Αντί όμως για αποδείξεις οι καταγγέλλοντες είχαν, πάντα σύμφωνα με την δικαστική απόφαση, πληθώρα μειωτικών χαρακτηρισμών σχετικά με την ηθική, επαγγελματική και κοινωνική αξία των καταγγελλομένων, τους οποίους εμφάνιζαν σαν πρόσωπα που προβαίνουν σε ανήθικες ενέργειες προσβάλλοντας την τιμή, την υπόληψη, την αξιοπρέπεια, την επαγγελματική αξιοπιστία και γενικότερα την προσωπικότητά τους. Εκτός από τα παραπάνω οι καταγγέλλοντες επικαλέστηκαν στο δικαστήριο άλλες καταγγελίες που έχουν κάνει για άλλα θέματα αφού το συγκεκριμένο δικαστήριο δίκαζε συγκεκριμένα ζητήματα. Δηλαδή οι καταγγέλλοντες είναι ικανοί να πάνε σε άλλα δικαστήρια για άλλα φοβερά και τρομερά που έχουν καταγγείλει και αντί για αποδείξεις να επικαλεστούν τις καταγγελίες τους για υποθέσεις άσχετες με αυτές που δικάζονται! Το δικαστήριο βέβαια δεν ακολούθησε τη λογική τους.

Τελικά η καταγγελία για εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου ήταν «άνθρακες» και οι υπάλληλοι του δήμου που παρουσιάστηκαν ως λήσταρχοι από τους καταγγέλλοντες και ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν ήταν οι μετενσαρκώσεις του Αλ Καπόνε και του Δον Κορλεόνε! Τελικά καλοί υπάλληλοι του δήμου λασπώθηκαν και διαπομπεύτηκαν στο Πανελλήνιο χωρίς κανένα στοιχείο. Τελικά άλλοι καλοί υπάλληλοι του δήμου διστάζουν να κάνουν τη δουλειά τους γιατί φοβούνται ότι κι εκείνοι μπορούν να λασπωθούν και να διασυρθούν στο Πανελλήνιο, εξαιτίας ανθρώπων οι οποίοι μπορούν να μιλήσουν για εξαϋλώσεις χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο! Οι δύο καταγγέλλοντες, που κατά την απόφαση του δικαστηρίου είπαν συνειδητά ψέματα, είναι ένας δημοτικός υπάλληλος και ένας δημοτικός σύμβουλος οι οποίοι καταδικάστηκαν από το δικαστήριο να αποζημιώσουν αυτούς που είχαν καταγγείλει χωρίς κανένα στοιχείο.

Η απόφαση του δικαστηρίου αυτού είναι σταθμός αφού βάζει φραγμό στην τακτική του «κατήγγειλε – κατήγγειλε κάτι θα βρεθεί» και του «πες – πες κάτι θα μείνει». Όταν κάποιος κάνει καταγγελίες, προσκομίζει στοιχεία γι’ αυτές και αυτοί που έκαναν τις παρανομίες πάνε στη φυλακή ή αλλιώς όποιος καταγγέλλει χωρίς αποδείξεις καταδικάζεται και πληρώνει αποζημιώσεις για συκοφαντικές δυσφημήσεις. Γιατί δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτό το συκοφαντικό παιχνίδι των καταγγελιών σε βάρος του δήμου και των υπαλλήλων του με την προσδοκία ότι στις 10.000 καταγγελίες η μία μπορεί να βγει αληθινή.

Περ.