Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕκτελεστικά αποσπάσματα για τη Συμφωνία των Πρεσπών ζητάει υποψήφιος βουλευτής από τον...

Εκτελεστικά αποσπάσματα για τη Συμφωνία των Πρεσπών ζητάει υποψήφιος βουλευτής από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Γνωστό φασιστοειδές που δραστηριοποιείται πολιτικά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με ένα φασιστικό μόρφωμα, έκανε ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ζητώντας να στηθούν στον τοίχο όσοι ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών γιατί πρόκειται για εθνική προδοσία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος φασίστας προχωρά σε ακρότητες. Δυστυχώς κάποιοι, οι οποίοι παριστάνουν ότι δεν είναι φασίστες, κάνουν πλάτες σ’ αυτόν τον φασίστα για να μπορεί να γράφει τις φασιστικές αθλιότητές του. Για να δούμε που θα φτάσει η βαλίτσα με αυτόν τον φασίστα και με αυτούς που τον στηρίζουν στα φασιστικά του παραληρήματα.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΥΓ1. Κάτω από την ανάρτηση του φασίστα υπάρχουν 36 «like» που όλο αυξάνουν.

ΥΓ2. Ο φασίστας επειδή σαν φασίστας είναι και κότα δεν γράφει ακριβώς αυτό που θέλει να πει ώστε να μην μπορεί να τον «τσιμπήσει» η Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό κι εμείς δεν γράφουμε το όνομα αυτής της κότας γιατί είναι ικανός να ισχυριστεί ότι τον συκοφαντούμε λέγοντας ότι δεν εννοούσε αυτό που όλοι κατάλαβαν ότι εννοεί και γι’ αυτό ακριβώς του «βαράνε» και τα «like».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ