Τελευταία

  Να αποκατασταθεί άμεσα η συγκοινωνία με τον ΟΑΣΘ που σταμάτησε λόγω του χιονιού

  05-01-2019

  Δεν έφταναν τα ήδη αφόρητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα λαϊκά στρώματα της Θεσσαλονίκης στις καθημερινές τους μετακινήσεις, τώρα καλούνται να πληρώσουν και την έλλειψη στοιχειώδους ετοιμότητας του στόλου του ΟΑΣΘ να ανταποκριθεί σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων.

  Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, απαιτώντας να βγουν άμεσα τα λεωφορεία σε όλες τις βασικές γραμμές και με όλα τα απαραίτητα μέσα για την ασφάλεια των επιβατών.

  Προειδοποιεί επίσης τους εργοδότες να μην τολμήσουν να προβούν σε καμία επίπτωση σε εργαζόμενους που αδυνατούν να προσέλθουν στην εργασία τους και να πληρώσουν το κόμιστρο ταξί για όσους αναγκαστούν να εργαστούν.

  Καλεί τον κρατικό μηχανισμό, τις Επιθεωρήσεις Εργασίας να είναι σε ετοιμότητα και να προβούν σε ελέγχους αν και όπου προκύψουν οποιασδήποτε μορφής επιπτώσεις για εργαζόμενους.

  Επίσης καλεί τις αρχές να πάρουν όλα τα μέτρα να μην αντιμετωπίσει ο λαός της πόλης δυσχέρεια στην πρόσβαση νερού και ρεύματος, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε τραγικές συνέπειες.

  «Οι ταξικές δυνάμεις, τα σωματεία, οι Επιτροπές Αγώνα σε κάθε κλάδο που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ θα είναι αυτές τις μέρες σε διαρκή ετοιμότητα», τονίζει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης, καλώντας τους εργαζόμενους να απευθύνονται στα σωματεία τους για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε εργοδοτικής αυθαιρεσίας (τηλ. επικοιν. 6977002477, 6970063313, 6973311296, 6953004775).

  You must be logged in to post a comment Login