Τελευταία

  Κάλεσμα συμμετοχής στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  08-11-2018
  Ο  Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πλαίσιο ανασυγκρότησης της  Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της ανανέωσης του στελεχιακού της δυναμικού, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 11 – 18 ετών (μαθητές  Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου) να ενταχθούν στο δυναμικό της.
  Υπό τη διεύθυνση νέου αρχιμουσικού, του κ. Ηλία Πιντή, η  Φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου φιλοδοξεί να καταστεί ένα σύνολο που θα εκπροσωπεί επάξια τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου τόσο σε τοπικές όσο και σε υπερτοπικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις, όντας ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού που δίνει ώθηση στη μουσική δημιουργία και έκφραση των νέων.
  Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στην Ορχήστρα ΔΕΝ απαιτείται η γνώση κάποιου μουσικού οργάνου, ενώ η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα και συγκεκριμένα: Τρομπέτα, Τρομπόνι, Βαρύτονο, Κλαρινέτο και Σαξόφωνο, Ταμπούρο και Γκράν Κάσα. Το πρόγραμμα διδασκαλίας  περιλαμβάνει επίσης θεωρητικά μαθήματα μουσικής.
  Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΚΕ. στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, οδός Εθν. Αντίστασης 56, 3ος όροφος και στα τηλέφωνα: 2310767659 & 6941652323.
  Η Φιλαρμονική του δήμου συμμετέχει στον εορτασμό Εθνικών επετείων (παρέλαση 28ης Οκτωβρίου, & 25ης Μαρτίου, Επέτειος Γενοκτονίας των Ποντίων, Επέτειος Μακεδονικού Αγώνα, Επέτειος Μικρασιατικής Καταστροφής),  σε Θρησκευτικές τελετές (Περιφορές Εικόνων των Ενοριών Κορδελιού-Ευόσμου, Περιφορά Επιταφίου), σε τελετές αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, σε διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση, Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις), καθώς επίσης και σε πολλά Φεστιβάλ Φιλαρμονικών.
  Το ρεπερτόριο της περιέχει εκτός από εμβατήρια και εκκλησιαστικές Marcie’s, συμφωνικά έργα, quartet πνευστών και πολλά άλλα μουσικά έργα.

  You must be logged in to post a comment Login