Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο γήπεδο ποδοσφαίρου της Διαλογής Ελευθερίου Κορδελιού ενέχυρο στους τοκογλύφους!

Το γήπεδο ποδοσφαίρου της Διαλογής Ελευθερίου Κορδελιού ενέχυρο στους τοκογλύφους!

Και το γήπεδο ποδοσφαίρου της Διαλογής Ελευθερίου Κορδελιού έδωσε η κυβέρνηση ενέχυρο στους τοκογλύφους μέσω του Υπερταμείου! Τελικά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπως και σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, θα ψάχνουμε τί δεν έδωσε αυτή η κυβέρνηση στους τοκογλύφους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όπως ήδη γράψαμε, η κυβέρνηση ενέταξε ως ενέχυρα στο Υπερταμείο το στρατόπεδο Ζιάκα, τον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή της Διαλογής και το μισό πάρκο των Κύπριων Αγωνιστών Τ. Ισαάκ και Σ. Σολωμού.

Το γήπεδο της Διαλογής Ελευθερίου Κορδελιού διαθέτει υποτυπώδη αποδυτήρια και θα μπορούσε να συντηρηθεί και να δίνεται σε ποδοσφαιρικές ομάδες για προπονήσεις. Αντί γι’ αυτό, όπως βλέπεται κι από τις φωτογραφίες, έχει αφεθεί να ρημάζει. Αφού λοιπόν δεν συντηρείται και δεν αποδίδεται στο λαό του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που ψάχνει χώρους άθλησης για τα παιδιά του με τον μεγεθυντικό φακό, η κυβέρνηση το δίνει στους τοκογλύφους για να παίζουν εκείνοι «μπάλα»… με τα κεφάλια των Ελλήνων!

Αύριο, Δευτέρα 8 Οκτώβρη, θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στις 7 το απόγευμα ειδικά για το θέμα των 63 δημόσιων ακινήτων του δήμου που δίνονται ως ενέχυρα στους τοκογλύφους μέσω του Υπερταμείου.

Χ.Κ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το στρατόπεδο Ζιάκα ενέχυρο στην τρόικα!

Ναός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενέχυρο στο Υπερταμείο!

Το πάρκο «Κύπριων Αγωνιστών» του Ελευθερίου Κορδελιού στους τοκογλύφους!

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τα ενέχυρα στο Υπερταμείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ