Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το στρατόπεδο Ζιάκα ενέχυρο στην τρόικα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το στρατόπεδο Ζιάκα ενέχυρο στην τρόικα!

Το στρατόπεδο Ζιάκα εντάχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με  άλλα ακίνητα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, 62 στο Κορδελιό και 1 στον Εύοσμο, στο Υπερταμείο, το οποίο είχε συμφωνηθεί στη διαπραγμάτευση κατά την οποία ο αξιότιμος κύριος πρωθυπουργός έβγαλε έρπη! Την σοβαρότατη αυτή καταγγελία έκανε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, την Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2018, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, ο οποίος πρόσθεσε ότι, ενώ το ΦΕΚ για την μεταφορά 10.119 ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου σ’ όλη την Ελλάδα ως ενέχυρα στο Υπερταμείο υπογράφηκε στις 19 Ιούνη (τα ακίνητα αυτά αποτελούν πλέον περιουσία του Υπερταμείου για να εξασφαλιστεί η αποπληρωμή των δανείων για τα υπόλοιπα 99 χρόνια), ο ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωνε φιέστα στις  28 Ιούνη κοροϊδεύοντας τον κόσμο πως το στρατόπεδο Ζιάκα θα αποδοθεί στο λαό του δήμου. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης αναρωτήθηκε γιατί προέβησαν οι του ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτήν την φιέστα-κοροϊδία αφού είχαν δώσει το στρατόπεδο Ζιάκα ενέχυρο, ενώ είπε πως ερευνάται ποια είναι τα υπόλοιπα ακίνητα του δήμου που περνούν στα Υπερταμείο και επιφυλάχθηκε να μιλήσει γι’ αυτά σε επόμενη συνεδρίαση. Είναι χαρακτηριστικό ότι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διοργάνωσε τη φιέστα για το στρατόπεδο Ζιάκα στην οποία φανταζόταν το στρατόπεδο ως ένα φεστιβαλικό κέντρο που θα μπορεί να φιλοξενεί δράσεις όλης της Θεσσαλονίκης και ως μεγάλο αντιστάθμισμα πρασίνου δίπλα στο εργοστάσιο των ΕΛΠΕ, δεν βρήκε να πει ούτε μισή κουβέντα για τις καταγγελίες του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης!

Το στρατόπεδο λοιπόν Ζιάκα, που θα μπορούσε να γίνει όαση πρασίνου, αθλητισμού και πολιτισμού, όχι μόνο για τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αλλά και για τους κατοίκους των άλλων όμορων δήμων, δίνεται από την Αριστερά στους τοκογλύφους, στους αργυραμοιβούς! Η Αριστερά που εξελέγη μεταξύ άλλων τάζοντας ότι θα απαλλάξει τον Ελληνικό λαό από τους αργυραμοιβούς!

Καθώς εξελισσόταν η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ μονολογούσε ότι «θα τα πάρουμε πίσω» εννοώντας τα ακίνητα, μεταξύ αυτών και το στρατόπεδο Ζιάκα, τα οποία έδωσαν ως ενέχυρα στους τοκογλύφους, πήρε την εξής απάντηση από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης: «Έχετε ταράξει τον κόσμο στην κοροϊδία»!

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ αντί για την ελπίδα, έφερε τα βάσανα, την ταλαιπωρία και την κοροϊδία που καταντάει αηδία!

Βασίλης Κιμ.

Ναός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενέχυρο στο Υπερταμείο!

Το πάρκο «Κύπριων Αγωνιστών» του Ελευθερίου Κορδελιού στους τοκογλύφους!

Το γήπεδο ποδοσφαίρου της Διαλογής Ελευθερίου Κορδελιού ενέχυρο στους τοκογλύφους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ