Ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2

0
8
TEST

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη καλοκαιρινή γιορτή του αθλητισμού, το 2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2, που διοργάνωσε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού και της ΔΗΚΕΚΕ, με την αρωγή και την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων.
Από την Πέμπτη 30 Αυγούστου έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το αμφιθέατρο του πεζοδρόμου Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελευθέριο Κορδελιό μεταμορφώθηκε σε…. “παραλία” και υποδέχτηκε 16 μεικτές ομάδες των 2 ατόμων (ηλικίας άνω των 16 ετών), προβάλλοντας το θεαματικό άθλημα του Beach Volley αλλά και την αξία της ομαδικότητας του ευ αγωνίζεσθαι.

“Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί βλέπω πως η προσπάθεια που ξεκινήσαμε δειλά-δειλά πέρυσι, όχι μόνο έτυχε θερμής υποδοχής από μικρούς και μεγάλους, αλλά κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς αθλητικούς θεσμούς του δήμου μας. Για τους λόγους αυτούς, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα συνεχίζει να στηρίζει αυτήν τη διοργάνωση, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους νέους και τις νέες του τόπου μας να μυηθούν στον αθλητισμό και να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα του beach volley” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, συγχαίροντας όλους τους συμμετέχοντες αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην οργάνωση των αγώνων, τονίζοντας την ιδιαίτερη συμβολή των τοπικών καταστημάτων και των επιχειρήσεων.
Στη φιλοσοφία της πετυχημένης αυτής διοργάνωσης αναφέρθηκε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Αβραάμ Σαπρανίδης, επισημαίνοντας πως στόχος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι να  ενθαρρύνει τη συμμετοχή των νέων στα αθλητικά δρώμενα του τόπου και να αναδείξει την αξία της άθλησης για τη σωματική και ψυχική υγεία, συμβάλλοντας παράλληλα στη διάδοση αυτού του εντυπωσιακού αθλήματος.
Οι τετραήμεροι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τον τελικό, το βράδυ της Κυριακής, ενώ ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στους νικητές, παρουσία του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Αθλητισμού κ. Αβραάμ Σαπρανίδη, της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αντωνίας Καραπουλουτίδου και της Δημοτικής Συμβούλου κ. Μένιας Καλού.
Κατά σειρά κατάταξης οι τρεις νικήτριες ομάδες του  2ο Τουρνουά Beach Volley Mixed 2X2 είναι οι εξής:

1. Καπετανίδης Βασίλης  – Δέσποινα Τοσουνίδου
2. Παντόγλου Δημήτρης – Παναγιωτίδου Λίνα
3. Ντιμιτρόφ Παναγιώτης – Γερμάνου Κωνσταντίνα

Σημειώνεται πως την τεχνική υποστήριξη των αγώνων είχαν οι “Ακαδημίες Βόλλευ Όλυμπος