Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΗ 2η αγωνιστική της super league

Η 2η αγωνιστική της super league

Επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές σε Τρίπολη και Νέα Σμύρνη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Οι παίκτες του Δικέφαλου της Θεσσαλονίκης πρέπει να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από το Champions League και να πάρουν τους τρεις βαθμούς στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, έτσι ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, εξαιτίας της περυσινής τιμωρίας των -2 βαθμών.

Από την πλευρά της ο Δικέφαλος της Αθήνας θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Αρκαδία για να διατηρηθεί επικεφαλής στην βαθμολογία.

Την ίδια ώρα με ανεβασμένη την ψυχολογία τους από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, οι παίχτες του Ολυμπιακού υποδέχονται αυτούς του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Άρης, που ξεκίνησε εντυπωσιακά στην πρεμιέρα νικώντας την Λαμία, θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ.

Ο Ατρόμητος θέλει στο παιχνίδι με την Ξάνθη να διπλασιάσει τις νίκες του, ενώ ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Λαμία, στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε να μηδενίσει την αφαίρεση έξι βαθμών που του επιβλήθηκε λόγω μη αδειοδότησης.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 1 Σεπτέμβρη: Παναθηναϊκός-Λαμία 19.15, Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 21.30, Ατρόμητος-Ξάνθη 21.30.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου: Άρης-ΑΕΛ 19.15, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 19.15, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 21.30.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου: Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης 21.30, Παναιτωλικός-ΟΦΗ 21.30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ