Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΗ ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League

Η ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League

Με ένα φινάλε που θύμιζε ταινία θρίλερ, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με την ουγγρική Βίντι στο ΟΑΚΑ και χάρη στη νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα, πήρε το υπερπολύτιμο εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Η ΑΕΚ μπήκε στο χθεσινό παιχνίδι χωρίς διάθεση να πάρει ρίσκα και έδωσε χώρο στους αντιπάλους, έχοντας όμως την κατοχή της μπάλας. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ. Στο 47’ ο Φιόλα έσπρωξε τον Λόπες μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε αμέσως το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάνταλος.

Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα, οι παίκτες της ΑΕΚ έχασαν την μπάλα, βρέθηκαν εκτεθειμένοι στην άμυνα και ο Νέγκο πλάσαρε σωστά τον Μπάρκα, ισοφαρίζοντας και φορτώνοντας με μεγάλο άγχος τους «κιτρινόμαυρους». Το άγχος έγινε ακόμα μεγαλύτερο στο 80ό λεπτό, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λόπες. Με δέκα παίκτες η ΑΕΚ πάλεψε για να μη δεχθεί γκολ και πάει το ματς στην παράταση και τα κατάφερε χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μπάρκας.

Πλέον η ΑΕΚ περιμένει να μάθει τους αντιπάλους της στην κλήρωση των ομίλων την προσεχή Πέμπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ