Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΜάχη «αετών» για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Μάχη «αετών» για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Μάχη «αετών» σήμερα το βράδυ (22.00, Cosmote Sport 1) στο «Ντα Λούζ» της Πορτογαλίας όπου η Μπενφίκα, «κοντράρεται» με τον ΠΑΟΚ. Οι «αετοί της Λισσαβόνας» θέλουν τη νίκη απέναντι στο «δικέφαλο του Βορρά» για να τελειώνουν από σήμερα την υπόθεση πρόκρισης αλλά οι Θεσσαλονικείς έχουν αποδείξει πως είναι «σκληρό καρύδι».

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν αφήσει πίσω τους τη Βασιλεία αλλά και την Σπαρτάκ Μόσχας και πρέπει να περάσουν το τελευταίο εμπόδιο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Όπως είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, «άλλο στυλ είχε η Βασιλεία, άλλο η Σπαρτάκ, άλλο τώρα η Μπενφίκα. Αντιμετωπίσαμε ομάδες οι οποίες ηγούνται στις διοργανώσεις που αγωνίζονται. Αυτή είναι μία επιβεβαίωση για το γεγονός πως παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους. Θα σας πω το ίδιο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το παιχνίδι». Παράλληλα, σχετικά με τους Πορτογάλους, είπε ότι «είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για τον αντίπαλό μας αυτή τη στιγμή. Πολύ ποιοτική ομάδα, τους αρέσει να έχουν τη μπάλα, να παίζουν ποδόσφαιρο, υπάρχει συνεχής κίνηση από τους επιθετικούς, έχουν γρήγορες και καλές επιστροφές, θέλουν να έχουν συνεχώς την μπάλα. Έχουμε και εμείς ένα στυλ παιχνιδιού που θα τους βάλουμε πίεση».

Και επειδή «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί χωρίς αλλαγές. Μόνη εξαίρεση ο Ελ Καντουρί που έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Μπενφίκα Ρουί Βιτόρια διατηρεί την ενδεκάδα που έχει παρατάξει στα τελευταία παιχνίδια με τον πρώην «πράσινο» Οδυσσέα Βλαχοδήμο να υπερασπίζεται την εστία των «αετών». Αμφίβολος είναι ο Αντρές Αλμέιδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ