Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆπληστοι, πλεονέκτες και αμετροεπείς Κορδελιώτες και Ευοσμίτες…

Άπληστοι, πλεονέκτες και αμετροεπείς Κορδελιώτες και Ευοσμίτες…

Κορδελιώτες και Ευοσμίτες έχουν επιδοθεί σε έναν διαγωνισμό απληστίας, πλεονεξίας και αμετροέπειας! Κορδελιώτες και Ευοσμίτες ξεχειλισμένοι από αχαριστία σηκώνονται, κοιτάνε τον Θεό κατά πρόσωπο και τον προκαλούν! Κορδελιώτες και Ευοσμίτες, όσα καλά και να τους κάνεις, ζητούν πάντα κάτι παραπάνω. Κορδελιώτες και Ευοσμίτες διαπράττουν κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση θανάσιμα αμαρτήματα.

Πρωί – πρωί είδαμε αναρτήσεις στο facebook για έντονη δυσοσμία στο δήμο. Οι αχάριστοι που έκαναν για άλλη μια φορά αυτήν την ανάρτηση ζητούν να βρεθεί η αιτία της δυσοσμίας και κατηγορούν κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμο γιατί δεν εξιχνιάζουν το μυστήριο της βρώμας! Χίλια καλά να τους κάνεις, εκείνοι θα ζητούν πάντα ένα ακόμη καλό. Κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμος εκπόνησαν προγράμματα, ενέπλεξαν το πανεπιστήμιο, έφτιαξαν προηγμένο σταθμό μέτρησης ρύπων, εκσυγχρόνισαν παλιότερους σταθμούς μέτρησης ρύπων, αμόλησαν λαγωνικά, έβαλαν ντεντέκτιβς κι όλα αυτά για να βρουν την αιτία της δυσοσμίας! Όμως σ’ αυτόν τον άπληστο και αχάριστο κόσμο δεν αρκούνε όλες οι παραπάνω ενέργειες, αλλά θέλει να βρεθεί και η αιτία της δυσοσμίας και κατηγορεί την πολιτεία γιατί δε βρίσκεται! Ποια;! Την πολιτεία που έκανε όλες τις παραπάνω ενέργειες!

Κόσμος αχάριστος, πλεονέκτης, άπληστος, αμετροεπής και συκοφάντης! Κόσμος που δεν ευχαριστιέται με τίποτα! Να δείτε που αν ποτέ βρισκόταν η αιτία της δυσοσμίας και αυτή ήταν κάποια βιομηχανία, δεν θα έφτανε σ’ αυτόν τον άπληστο κόσμο ότι θα ήξερε πλέον την αιτία που βρωμάει ο δήμος! Σίγουρα θα ζητούσε να παρθούν και μέτρα! Εάν αυτό δεν είναι απληστία τότε ποιο είναι;!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ