Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα μεγάλα καραγκιοζιλίκια ξεκίνησαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Τα μεγάλα καραγκιοζιλίκια ξεκίνησαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Τα μεγάλα καραγκιοζιλίκια στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ξεκίνησαν και μέχρι να φτάσουμε στις δημοτικές εκλογές θα κλιμακώνονται γεωμετρικά. Χθες το δημοτικό συμβούλιο είχε συνεδρίαση η οποία δεν έγινε. Γιατί;! Γιατί ο αριθμός των μελών της διοίκησης, που ήταν παρόντα, δεν επαρκούσε για να υπάρξει απαρτία. Γι’ αυτό και κάποιες παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποσύρθηκαν σύσσωμες για να μη γίνει το δημοτικό συμβούλιο με μόνη αιτιολογία ότι η διοίκηση είναι υποχρεωμένη από μόνη της να φροντίζει για την απαρτία του δημοτικού συμβουλίου. Ανάμεσα σ’ αυτούς που έφυγαν, για να μην υπάρχει απαρτία και για να μη γίνει η συνεδρίαση, ήταν και δημοτικοί σύμβουλοι που μέχρι πρότινος ήταν μέλη της διοίκησης αλλά ανεξαρτητοποιήθηκαν. Αναρωτιόμαστε γιατί αυτοί, επειδή πήραν το καπελάκι τους και έφυγαν από την παράταξη με την οποία εξελέγησαν χωρίς όμως να παραιτηθούν από δημοτικοί σύμβουλοι, δεν θεωρούν τον εαυτό τους τμήμα τουλάχιστον της διοικητικής απαρτίας! Δηλαδή με τέτοιες συμπεριφορές ζητούν από τον κόσμο να τους κάνει διοίκηση;! Δηλαδή εάν αύριο γίνουν διοίκηση με τέτοιες λογικές θα διοικήσουν;!

Από την άλλη τον χορό των καραγκιοζιλικίων τον έσυρε η ίδια η διοίκηση του δήμου όταν σε πρόσφατη συνεδρίαση εισήγαγε πρόταση προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο και στη συνεδρίαση ήταν παρόντα μέλη της διοίκησης μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, προκειμένου την ευθύνη της ψήφισης της πρότασης να την πάρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης!

Φαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα ζήσουμε το θέατρο του παραλόγου στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, καθώς η απαρτία θα εξαρτάται από την αντιπολίτευση! Βέβαια αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα είναι πρωτοφανές αφού ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχαμε ζήσει και επί της προηγούμενης διοίκησης.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ