Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΛύση στο πρόβλημα της δυσοσμίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δίνει ο Σωτήρης!

Λύση στο πρόβλημα της δυσοσμίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δίνει ο Σωτήρης!

Ο τεμπέλαρος, που παριστάνει τον κουτσό για να μη δουλέψει, τριγυρίζει τρέχοντας τον δήμο προπαγανδίζοντας την υποψηφιότητα ενός «νέου» για τη θέση του δημάρχου και ανάμεσα στην προπαγάνδιση των χαρών του φιλοδοξούντος να γίνει δήμαρχος, διατρανώνει σ’ όλους τους τόνους ότι όλα τα νήματα σ’ αυτόν τον δήμο τα κινεί ο Σωτήρης, τον οποίο ο «κουτσός» τεμπέλαρος πολλάκις έχει σπιλώσει κατηγορώντας τον ως λαμόγιο και κλέφτη! Μπορεί να μην αποδείχτηκε από καμιά έρευνα ότι ο Σωτήρης είναι κλέφτης και λαμόγιο, αλλά ο κουτσός τεμπέλαρος συνεχίζει ακάθεκτος τις βρωμιές του, επειδή είναι γνωστό σε όλους ότι είναι ένας μιαρότατος μιαρός!

Επειδή ο «κουτσός» τεμπέλαρος, ο επονομαζόμενος και «καλπόπληκτος» αφού σε κάποιες εκλογές τον πήραν με τις κλωτσιές οι κάλπες και τον κατέστησαν κουτσό, ισχυρίζεται ότι για να γίνει οτιδήποτε σ’ αυτόν τον δήμο πρέπει να περάσει από το χέρι του Σωτήρη, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στον Σωτήρη για το ζήτημα της δυσοσμίας! Καλά που μας άνοιξε τα μάτια ο «κουτσός» τεμπέλαρος και μας έβαλε να σκεφτούμε τον κατάλληλο άνθρωπο για να δώσει τέλος στη δυσοσμία στον δήμο! Αφού ο Σωτήρης είναι υπεύθυνος διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν, σύμφωνα με τον «κουτσό» τεμπέλαρο, σίγουρα θα μπορεί να δώσει λύση και στο πρόβλημα της δυσοσμίας!

Τζάμπα χαρήκαμε! Ο «κουτσός» τεμπέλαρος, εκτός του ότι είναι τεμπέλαρος, είναι επιπλέον και ρουφιάνος ψευταράς, οπότε, με βάση το γεγονός ότι ο «κουτσός» τεμπέλαρος λέει μόνο ψέματα, σίγουρα δεν μπορεί ο Σωτήρης να δώσει λύση στο πρόβλημα της δυσοσμίας! Εμείς βέβαια θα απευθυνθούμε στον Σωτήρη για τη λύση του προβλήματος της δυσοσμίας για να μη λέει ο «κουτσός» τεμπέλαρος ψευταράς ότι δεν ερευνήσαμε και δεν προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ