Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌταν οι οπορτουνιστές δε διστάζουν να αυτογελοιοποιηθούν…

Όταν οι οπορτουνιστές δε διστάζουν να αυτογελοιοποιηθούν…

Οι οπορτουνιστές έχουν καβαλήσει ένα μεγάλο καλάμι και δε διστάζουν καθόλου να αυτογελοιοποιηθούν αφού θεωρούν τον κόσμο τόσο μεγάλο καραγκιόζη ώστε να μπορούν να του λένε όποια γελοιότητα τους κατεβαίνει και να είναι σίγουροι ότι εκείνος θα την πιστέψει!

Στα πλαίσια λοιπόν της αυτογελοιοποίησης οι οπορτουνιστές διασπείρουν στο δήμο ότι το δημοσίευμα της «Αγκίδας» για τη μεθόδευση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να μην ψηφιστεί η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη διαγραφή χρεών πολιτών προς το δήμο, που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, είναι ανακριβές διότι δεν αναφέρει ότι και οι οπορτουνιστές κατέθεσαν πρόταση για την διαγραφή χρεών των ανέργων!

Οι οπορτουνιστές περνάνε τον κόσμο για μεγάλο καραγκιόζη λέγοντάς του ότι κατέθεσαν πρόταση και οι ίδιοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, που η «Αγκίδα» την κρατάει κρυφή! Αντί να χαρούν οι οπορτουνιστές που η «Αγκίδα» δεν ασχολήθηκε μαζί τους, ζητάνε και τα ρέστα από πάνω! Δηλαδή οι τυχοδιώκτες οι οπορτουνιστές θέλουν να διαφημίσουμε το δούλεμα που κάνουν στον κοσμάκη! Θέλουν δηλαδή να γράψουμε ότι κι αυτοί πρότειναν στο δημοτικό συμβούλιο να διαγραφούν χρέη αναξιοπαθούντων και η κακή διοίκηση δεν τα διέγραψε. Δεν μας λένε οι καλοί μας οπορτουνιστές, οι οποίοι ήταν και υποψήφιοι βουλευτές αυτής της κυβέρνησης, γιατί δεν έκαναν την πρόταση στην κυβέρνησή τους, που έχει και την αρμοδιότητα να πάρει μια τέτοια απόφαση και την έκαναν στο δήμο;! Στο δήμο κάνουν προτάσεις και ζητούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις αυτοί που δεν κυβερνούν! Αυτοί που κυβερνούν απαιτούν πράγματα από την κυβέρνησή τους και όχι από τη Μαρία την Πενταγιώτισσα!

Έτσι όμως είναι ο οπορτουνισμός, έτσι και οι ντόπιοι οπορτουνιστές, οι οποίοι είναι αλήθεια ότι έχουν δώσει άλλη διάσταση στον οπορτουνισμό! Αδίστακτοι τυχοδιώκτες και προβοκάτορες, ικανοί να πούνε οποιαδήποτε ανοησία για να καλύψουν τις κωλοτούμπες και τους τσαρλατανισμούς τους!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

https://agkidapress.gr/2018/06/05/%CE%AC%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ