Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι δημοτικοί σύμβουλοι που «ανοίγουνε τις πόρτες» και φεύγουνε από τις παρατάξεις...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που «ανοίγουνε τις πόρτες» και φεύγουνε από τις παρατάξεις τους…

Όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές, πληθαίνουν τα φαινόμενα δημοτικών συμβούλων που «ανοίγουν τις πόρτες» των παρατάξεών τους και φεύγουν ή φεύγουν από πόρτες που τις άνοιξαν άλλοι πριν από αυτούς. Για άλλη μια φορά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, και όχι μόνο αυτό, ζει στιγμές δόξας καθώς η διοίκηση κινδυνεύει να χάσει την πλειοψηφία, ενώ η παράταξη Σωτηράκη, που εξέλεξε πέντε δημοτικούς συμβούλους, έχει χάσει ήδη τρεις και κινδυνεύει να μείνει μόνος του ο επικεφαλής. Αυτά σε συνέχεια της προηγούμενης θητείας του δημοτικού συμβουλίου κατά την οποία η παράταξη Λαφαζανίδη, που ήταν διοίκηση, είχε χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που φεύγουν από τις παρατάξεις τους, είτε στο φευγιό τους ανοίγουν μεγάλες πόρτες είτε μικρές για να τους ακολουθήσουν κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι περισσότεροι ή λιγότεροι, αυτό που δεν μας λένε είναι το τι σόι διαφορές έχουν με την παράταξή τους! Έχουν ιδεολογικές διαφορές;! Εάν έχουν τέτοιες διαφορές να μας το πουν να γελάσουμε! Έχουν πρόβλημα με τις πολιτικές που πρεσβεύουν οι παρατάξεις τους;! Εάν έχουν τέτοιου είδους διαφορές να μας τις πούνε να κλάψουμε από τα γέλια! Ή μήπως έχουν προσωπικές διαφορές γιατί δεν πήραν αυτά που τους είχαν τάξει οι επικεφαλής τους πριν τις εκλογές;! Αυτό βέβαια δεν θα μας το απαντήσουν ευθέως ποτέ! Δε θα μας απαντήσουν ποτέ ότι μπουρδολογούν για πράγματα που θα έκαναν οι παρατάξεις τους και δεν έκαναν, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι έφυγαν για ευγενείς λόγους και όχι για προσωπικούς τυχοδιωκτικούς, γιατί δηλαδή δεν «αξιοποιήθηκαν» από τις παρατάξεις τους όπως ήθελαν οι ίδιοι, οι γιατί δεν εισακούστηκαν τα προσωπικά τους αιτήματα.

Καθώς πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές οι δημοτικοί σύμβουλοι που «ανοίγουν τις πόρτες» των παρατάξεών τους και μεταπηδούν σε άλλες παρατάξεις θα μας διασκεδάζουν αφάνταστα καθώς θα αναγάγουν τις προσωπικές διαφορές και φιλοδοξίες τους σε ιδεολογικοπολιτικά ζητήματα!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ