Τελευταία

  Αθλιότητες προβοκατόρων για δήθεν μυρωδιές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

  02-07-2018

  Για μια ακόμη φορά χθες τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης κατακλείστηκαν από αναρτήσεις για δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου. Χυδαίοι προβοκάτορες του διαδικτύου για άλλη μια φορά προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και αντιδράσεις. Εμείς μετά λόγου γνώσεως και έχοντας σώας τας φρένας διαβεβαιώνουμε ότι χθες στο δήμο δεν μύριζε καθόλου! Ίσα – ίσα μοσχοβολούσε! Μπορούμε να βάλουμε γι’ αυτό το χέρι μας στο Ευαγγέλιο! Μα το Θεό, κύριε πρόεδρε! Οι κακοήθεις αυτοί προβοκάτορες μπουρτζόβλαχοι, που όλο κάτι τους μυρίζει στον μοσχοβολιστό δήμο μας, ξέχασαν τη βρώμα και τη δυσοσμία από τους στάβλους τους και ψάχνουν για μυρωδιές σ’ έναν δήμο που το ένα του συνθετικό είναι το «Εύοσμος»! Μπορεί να βρωμάει στον Εύοσμο;! Ούτε στ’ αστεία!

  Καλούμε τους χυδαίους αυτούς προβοκάτορες, οι οποίοι τρεις την ώρα γεμίζουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναρτήσεις για μυρωδιές, να σταματήσουν αυτήν την προβοκατόρικη τακτική αφού με τον τρόπο αυτό καταστρέφουν την οικονομία του τόπου αποτρέποντας τα κύματα των τουριστών να κατακλείσουν το δήμο μας!

  Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε με την ευγενική χορηγία του μεγάλου μας χορηγού που αγωνίζεται με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος να παραμείνει ο δήμος μας εύοσμος, όνομα και πράγμα!

  Θεόφραστος Ασκλήπης

  You must be logged in to post a comment Login