Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ ΕΥΑΘ διαβεβαιώνει ότι το νερό είναι καθαρό…

Η ΕΥΑΘ διαβεβαιώνει ότι το νερό είναι καθαρό…

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ θυμίζει το Ποντιακό τραγούδι που λέει «τη θάλασσας το νερόν αλικόν εν αλικόν, τη κουτσής το φίλεμαν σον μπεκιάρ εν γιατρικόν», και μπορεί να τραγουδηθεί ομοιοτρόπως! Δηλαδή «της ΕΥΑΘ το νερό καθαρό ειν’ καθαρό, είναι τόσο καθαρό που πίνεται σαν γιατρικό»!!

Η ΕΥΑΘ διαβεβαιώνει όσους κατοίκους μπορούν και απολαμβάνουν το νεράκι της φύσης, που κάποιοι της το έδωσαν μποναμά για να το εμπορεύεται ως δικό της, ότι μπορούν να το απολαμβάνουν άφοβα αφού γίνονται συνεχώς έλεγχοι και το νερό είναι καθαρό. Η ΕΥΑΘ διαβεβαιώνει επίσης όσους ακόμα έχουν νερό στο σπίτι τους ότι δεν ισχύουν οι φήμες πως το νερό που διατίθεται στην πόλη είναι ακατάλληλο προς πόση.

Αυτά για όσους έχουν νερό. Για τους άλλους που δεν έχουν νερό, ούτε φωνή ούτε ακρόαση η ΕΥΑΘ! Θα βγάλει ανακοίνωση στις 5 η ώρα το απόγευμα, λέειν! Καλά σαράντα και καλά κρασά δηλαδή αφού αυτό με τις ανακοινώσεις της ΕΥΑΘ και με την εγκυρότητά τους το ζήσαμε μόλις πριν από μερικές μέρες! Πάντως η ΕΥΑΘ για να μην αφήσει παραπονεμένους τους πελάτες της, τους οποίους κανένας δεν τους ρώτησε αν ήθελαν να γίνουν πελάτες της, ανακοίνωσε πως μοιράζει νερά με τις μάνικες και νερά σε μπουκάλια! Όσοι πιστοί προσέλθετε να ποτιστείτε από τις ποτίστρες!!!

Παρεμπιπτόντως εάν η ΕΥΑΘ ήταν κρατική, δεκάδες κοπρόσκυλα θα τριγυρνούσαν τα κανάλια, θα γάβγιζαν και θα έσκιζαν τα ρούχα τους με αυτό το χάλι, βρίζοντας το δημόσιο και τους δημοσίους υπαλλήλους! Τώρα όμως κάνουν ψιλοκομμένο τουμπεκί και κρατάνε το στόμα τους ερμητικά κλειστό!!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ