Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑ5ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Μάη στις 7 το απόγευμα

5ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Μάη στις 7 το απόγευμα

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης οργανώνει φέτος τον 5ο Αγώνα Δρόμου Ειρήνης, αφιερωμένο στη μνήμη του Μαραθωνοδρόμου της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη. Ο φετινός Αγώνας Δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μάη στις 7 το απόγευμα, με σύνθημα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ενάντια στους πολέμους και το σύστημα που τους γεννά. Κανείς εφησυχασμός – κανένας εφησυχασμένος!».

Ο Αγώνας θα ξεκινήσει από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και διαμέσου της Νέας Παραλίας, του Λευκού Πύργου και της Λεωφόρου Νίκης θα καταλήξει στην κεντρική πύλη του λιμανιού. Η όλη απόσταση είναι 5.000 μ., ενώ θα υπάρχει και μία εναλλακτική (μικρότερη) διαδρομή από το Λευκό Πύργο έως την κεντρική πύλη του λιμανιού, μήκους 1.500 μ.

Ολοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν στην εκκίνηση αναμνηστικό καπελάκι και κατά τον τερματισμό τους αναμνηστικό δίπλωμα.

Ο αγώνας γίνεται με τη στήριξη του ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ, της ΕΠΣΜ, της ΕΚΑΣΘ κι άλλων αθλητικών φορέων, Κοινοτήτων Απεξάρτησης όπως το ΚΕΘΕΑ, μαζικών και κοινωνικών οργανώσεων του λαού και της νεολαίας της Θεσσαλονίκης.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στην ΕΔΥΕΘ και στις Τοπικές Επιτροπές Ειρήνης, στα τηλέφωνα 697.979.8500 & 698.723.5644 και στη διεύθυνση edyeth@gmail.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ