Τελευταία

  Στάση εργασίας στις 18 Απρίλη στους ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης

  12-04-2018

  Συνέχιση του αγώνα τους για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά αποφάσισαν οι συμβασιούχοι μέσα από τη Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ.

  Αποφασίσθηκε στάση εργασίας την Τετάρτη 18 Απρίλη από τις 12 μ. έως τις 4 μ.μ. και συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας  -Θράκης όπου θα έχουν συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο.

  Σήμερα Πέμπτη στις 2.30 το μεσημέρι επρόκειτο να συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν και παρέμβαση στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔΚΜ στις 24 Απρίλη.

  Οι συμβασιούχοι απαιτούν καμιά απόλυση, μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου. Προβάλλουν ότι οι ανάγκες των Δήμων είναι μεγάλες και μπορούν να εργαστούν και όσοι πέρασαν με την προκήρυξη του ΑΣΕΠ αλλά και όλοι οι μέχρι σήμερα συμβασιούχοι.

  Στη γενική συνέλευση που ήταν μαζική συμμετείχαν συμβασιούχοι από μια σειρά δήμους της Θεσσαλονίκης αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

  You must be logged in to post a comment Login