Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠοιοι είναι οι καταγγέλλοντες;!

Ποιοι είναι οι καταγγέλλοντες;!

Οι καταγγέλλοντες έχουν και ιστοσελίδα της οποίας αποκλειστικός σκοπός είναι η συκοφαντία. Η ιστοσελίδα αυτή δεν κάνει άλλη δουλειά από το να κάνει σπέκουλα, όταν δεν βρίσκει άλλες ιστοσελίδες πανελλήνιας ακτινοβολίας για να κάνουν τη βρωμοδουλειά. Οι καταγγέλλοντες δημοσιεύουν τις εισαγγελικές παρεμβάσεις για τη διερεύνηση σκανδάλων, σπιλώνουν και συκοφαντούν κόσμο, αλλά ποτέ δεν δημοσιεύουν ειδήσεις που αφορούν αποφάσεις εισαγγελέων να θέσουν υποθέσεις καταγγελιών στο αρχείο ή αθωωτικές αποφάσεις δικαστηρίων για διάφορους που οι καταγγέλλοντες συκοφάντησαν. Οι καταγγέλλοντες, που δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό του κοσμάκη, δεν έγραψαν τίποτα στην ιστοσελίδα τους για το πολιτικό πραξικόπημα του καλοκαιριού του 2015, όταν το «ΟΧΙ» του λαού μετατράπηκε σε «ΝΑΙ» και ψηφίστηκε το τρίτο μνημόνιο. Οι καταγγέλλοντες δεν έγραψαν τίποτα για το γεγονός ότι δικαστές και εισαγγελείς στήριξαν δια της σιωπής τους το πολιτικό πραξικόπημα χωρίς να ασκήσουν ούτε μία δίωξη έστω για το θεαθήναι εναντίον όλων αυτών που καταπάτησαν την απόφαση του λαού στο δημοψήφισμα. Οι καταγγέλλοντες πανηγυρίζουν για τις εισαγγελικές παρεμβάσεις αυτών των ίδιων εισαγγελέων που άφησαν να περάσει το πολιτικό πραξικόπημα του τρίτου μνημονίου χωρίς να κάνουν «κιχ»!!

Οι καταγγέλλοντες όμως εκτός από συκοφάντες είναι και τεμπέληδες! Έτσι στο πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας τους βλέπουμε ειδήσεις οι οποίες αναρτήθηκαν το 2017, το 2016, το 2015, το 2014, ακόμα και το 2013! Οι ρεζίληδες τεμπέληδες συκοφάντες βαριούνται να ανανεώσουν μέχρι και το πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας τους! Έχουν κάνει μια ιστοσελίδα με ειδήσεις από το… 1821 και ανανεώνουν μόνο τις συκοφαντικές ειδήσεις!

Οι συκοφάντες καταγγέλλοντες είναι και μεγάλοι ψεύτες αφού συστήνονται ως απλοί πολίτες. Δεν είναι όμως απλοί πολίτες. Έχουν ανάμεσά τους κάτι τύπους οι οποίοι από θέση συνδικαλιστική ή πολιτική στήριξαν τα μνημόνια και την αντιλαϊκή πολιτική. Είναι τύποι που παράστησαν τους αντιμνημονιακούς αλλά έκαναν πλάτες στην ψήφιση των μνημονίων. Οι καταγγέλλοντες που δρουν στο όνομα της κάθαρσης και της εξυγίανσης έχουν ανάμεσά τους μαντρόσκυλα των τραπεζών, έχουν δηλαδή κάτι τύπους που ορμάνε να αρπάξουν τη λαϊκή κατοικία, που σηκώνουν το κλομπ και αιματοκυλάνε αυτούς που αντιδρούν στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας, που λούζουν με χημικά όσους αγωνίζονται για να μην αρπάξουν οι τράπεζες τα σπίτια των φτωχών!

Οι καταγγέλλοντες είναι τύποι στην υπηρεσία των μνημονίων και προσπαθούν να φορτώσουν στους δημοσίους υπαλλήλους την κλοπή που κάνουν τα αφεντικά τους οι λεφτάδες εις βάρος του λαού. Είναι δυνατόν ο λαός του δήμου να ανεχτεί ως εξυγιαντές της δημόσιας ζωής ανθρώπους που στηρίζουν τα μνημόνια και τις αντιλαϊκές πολιτικές;! Είναι δυνατόν ο λαός να δεχτεί ως αυτόκλητους σωτήρες τους τύπους που ξυλοφορτώνουν και τσακίζουν αυτούς που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών και κατόπιν βγαίνουν με ανακοινώσεις και ζητούν κι άλλη εξουσία για να δέρνουν παραπάνω;! Η απάντηση είναι ότι δεν είναι δυνατόν αλλά όποιος θέλει να εμπιστευτεί την εξυγίανση, την κάθαρση και την επιβίωσή του στο πολιτικό προσωπικό των μνημονίων και στο συνδικαλιστικό της ασφάλειας είναι άξιος της τύχης του…

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ