Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΝέα απαράδεκτη διακοπή νερού στον Εύοσμο και άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης για...

Νέα απαράδεκτη διακοπή νερού στον Εύοσμο και άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης για άλλες 24 ώρες

Μετά τη σύσκεψη που έγινε στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη σήμερα Σάββατο 31 Μάρτη, η ΕΥΑΘ προχώρησε σε νέες απαράδεκτες διακοπές νερού στον Εύοσμο και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ «νεότερη διαχείριση στην παροχή νερού στο Πολεοδομικό Συγκρότημα η οποία θα ανακουφίσει περιοχές που εμφανίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα υδροληψίας το τελευταίο εικοσιτετράωρο, θα επιχειρηθεί τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα: για ένα 24ωρο θα διακοπεί η υδροδότηση στις περιοχές Ωραιόκαστρο – Γαλήνη – Παλαιόκαστρο, στον Εύοσμο, στο Κορδελιό, την Ευκαρπία, τα Πεύκα και σε τμήμα της Πολίχνης και των Μετεώρων, όπως και στη Χαλάστρα και στο Ανατολικό. Από αυτήν τη διαχείριση θα εξασφαλίσουν παροχή οι Συκιές, η Τούμπα, η Χαριλάου, οι υψηλές περιοχές του Άη Γιάννη, η Πυλαία, το Πανόραμα και η Καλαμαριά.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έκπλυση του αγωγού της Αραβησσού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η τήρηση των υγειονομικών διατάξεων, μεταξύ των οποίων και η παράμετρος της θολότητας, η οποία βαίνει συνεχώς μειούμενη.»

Οι διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη είναι απαράδεκτες γιατί πέρα του ότι δεν υπήρχαν τα κατάλληλα έργα υποδομής για να μην υποστεί η πόλη τέτοια απίστευτη ταλαιπωρία το έτος 2018, τις ημέρες της διακοπής της υδροδότησης υπάρχει μία τραγική παραπληροφόρηση για την αποκατάσταση της βλάβης με συνεχείς ανακοινώσεις που παρατείνουν τις διακοπές νερού. Το αποκορύφωμα αυτής της παραπληροφόρησης ήταν η χθεσινή ανακοίνωση που μιλούσε για επιδιόρθωση της βλάβης και πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης της πόλης μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Αντί γι’ αυτό πριν από λίγο, απόγευμα Σαββάτου, προχώρησαν σε νέες διακοπές και σε ανακοίνωση που μιλάει για 24ωρη διακοπή!

Γιατί τουλάχιστον όλοι αυτοί οι απαράδεκτοι που χειρίζονται αυτήν την απίστευτη κατάσταση αντί να καθησυχάσουν τον κόσμο, μιλώντας για πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης, δεν τον ενημέρωσαν να μαζέψει νερό για τις στοιχειώδεις ανάγκες του;! Γιατί;!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ