Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαταγγελία για τους 1.100 κάδους απορριμμάτων που προμηθεύτηκε ο δήμος Κορδελιού –...

Καταγγελία για τους 1.100 κάδους απορριμμάτων που προμηθεύτηκε ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου…

Την ημέρα που η διοίκηση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου πανηγυρίζει για την προμήθεια 1.100 κάδων απορριμμάτων, υπήρξε σοβαρότατη καταγγελία στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, σύμφωνα με την οποία οι κάδοι που παρέλαβε η διοίκηση δεν είναι αυτοί που παρήγγειλε και γι’ αυτό δεν θα έπρεπε να τους παραλάβει! Σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία οι κάδοι οι οποίοι είχε παραγγείλει ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου δεν ήταν απλά τροχήλατοι αλλά ήταν αυτοκινούμενοι και αυτοεξυπηρετούμενοι, ώστε να μαζεύουν πόρτα – πόρτα τα σκουπίδια των πολιτών και κατόπιν να τα πηγαίνουν οι ίδιοι στα σημεία στάθμευσης των απορριμματοφόρων οχημάτων! Επίσης σύμφωνα με την ίδια καταγγελία οι κάδοι οι οποίοι παραγγέλθηκαν ήταν θωρακισμένοι ώστε σε περίπτωση επιστράτευσης να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά προσωπικού εάν διάφορα σκουπίδια δεν κατάφερναν να τη σκαπουλάρουν και αναγκάζονταν να πάνε στον στρατό!

Ο ανώνυμος καταγγέλλων, καταγγέλλει επίσης τον αντιδήμαρχο καθαριότητας ότι αλλάζει τους κάδους απορριμμάτων γιατί δεν τους συντηρεί όπως τους συντηρούσε προηγούμενος αντιδήμαρχος καθαριότητας, ο οποίος έμπαινε μέσα στους κάδους και τους καθάριζε με τα χεράκια του! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι εκείνος λόγω σωματικής διάπλασης χωρούσε να μπει στον κάδο και για να τον καθαρίσει και για να κάτσει και για να ξαπλώσει και για να χορέψει αν ήθελε! Για τον τωρινό αντιδήμαρχο η είσοδος στον κάδο είναι λίγο δύσκολη!!

Ο ανώνυμος καταγγέλλων υπογράφει με την κωδική ονομασία «καταγγελιάκιας»!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ