Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΠολύμορφες δραστηριότητες Φοιτητικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα του ΑΠΘ

Πολύμορφες δραστηριότητες Φοιτητικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα του ΑΠΘ

Πολύμορφη δραστηριότητα για τα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές, διοργανώνουν Φοιτητικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

  • Ο Σύλλογος Φοιτητών Φυσικού ΑΠΘ οργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 20 Μάρτη στη 13.00 στην αίθουσα Α21 της ΣΘΕ, με θέμα την εργασιακή προοπτική των αποφοίτων. Θα μιλήσουν οι καθηγητές Τσιγανής και Σαμαράς, ενώ θα τοποθετηθεί και ο Μ. Προύσαλης εκ μέρους του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Υποψήφιων Διδακτόρων.
  • Ο Σύλλογος Φοιτητών Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ οργανώνει διημερίδα με θέμα το εργασιακό μέλλον των αποφοίτων και την κατάσταση στον κλάδο. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 22 Μάρτη στις 18.30 θα γίνει εκδήλωση στο Τμήμα των Ηλεκτρολόγων, με ομιλητές τους Παντελή Μικρόπουλο, καθηγητή του Τμήματος, Νίκο Βρέττο, γραμματέα του ΠΟΕΣΥΔ και ερευνητή του ΕΚΕΤΑ και Στράτο Κουρτζανίδη, πρόεδρο του ΣΕΤΗΠ. Την Παρασκευή 23 Μάρτη, στο τμήμα των Μηχανολόγων θα γίνει εκδήλωση με ομιλητές τους Σάκη Μιχαηλίδη, καθηγητή του Τμήματος, Ιφιγένεια Τσίπουρα εκ μέρους του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και Χαράλαμπο Αναγνώστου, αντιπρόεδρο του Σωματείου Τύπου – Χάρτου Θεσσαλονίκης και μηχανολόγο μηχανικό.
  • Ο Σύλλογος Φοιτητών Γεωλογικού οργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 27 Μάρτη, με ομιλητή τον Δ. Γεωργακόπουλο, καθηγητή του Τμήματος, με θέμα την εργασιακή προοπτική των αποφοίτων και τις ενεργειακές δυνατότητες της χώρας. Θα τοποθετηθεί και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών.
  • Ο Σύλλογος Φοιτητών Ψυχολογίας οργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 23 Μάρτη στις 19.00, στην αίθουσα Α111 της Φιλοσοφικής, με ομιλητές τους εργαζόμενους στον κλάδο της ψυχικής Υγείας, τη Γεωργία Καλατζάκου και τον Ανδρέα Τζιώνη.
  • Η Επιτροπή Αγώνα του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών οργανώνει εκδήλωση με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στις 20 Μάρτη στις 18.00, στην αίθουσα Β’ της ΝΟΠΕ, με ομιλητή τον Γ. Μαργαρίτη, καθηγητή του Τμήματος.
  • Οι Επιτροπές Αγώνα Λογιστικής και Οικονομικού ΠΑΜΑΚ οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «μετά το πτυχίο τι;» και ομιλητές την Νεκταρία Παπαδούλη, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Λογιστών, καθώς και δύο μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ