Τελευταία

  Απλό ερώτημα προς τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που πηγαινοέρχονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

  17-03-2018

  Το απλό ερώτημα που τίθεται στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, που πηγαινοέρχονται στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ο ένας μετά τον άλλον ελέγχοντας τις ίδιες υποθέσεις και προσπαθώντας να ανακαλύψουν σκάνδαλα μετά από καταγγελίες των γνωστών – αγνώστων, είναι αν οι αρμοδιότητές τους περιορίζονται στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου κι αν έχουν ή δεν έχουν δυνατότητα να ερευνήσουν άλλα σκάνδαλα! Για παράδειγμα δεν έχουν αρμοδιότητα να ερευνήσουν το σκάνδαλο της κλοπής των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων;! Ή δεν έχουν την αρμοδιότητα να ερευνήσουν το σκάνδαλο του πολιτικού πραξικοπήματος με το οποίο η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του 2015 μετατράπηκε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο από «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»;!

  Τώρα βέβαια θα πει κανένας ότι υπερβάλουμε και θα έχει δίκιο, αφού οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που πηγαινοέρχονται στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ψάχνουν για μεγάλα σκάνδαλα, ενώ τα σκάνδαλα των ασφαλιστικών ταμείων και του δημοψηφίσματος είναι πολύ μικρά για να ασχοληθούνε μαζί τους! Το πόσο μεγάλα είναι τα σκάνδαλα που αναζητούν οι συγκεκριμένοι ελεγκτικοί μηχανισμοί που πηγαινοέρχονται στο δήμο, καθώς και το είδος των σκανδάλων, φαίνεται από την ενέργεια κάποιου από τους συγκεκριμένους μηχανισμούς να ζητήσει τη δίωξη του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Εκμετάλλευσης της Υδρεύσεως Πατρών γιατί ο προϊστάμενος διέπραξε το «φοβερό» αδίκημα να μην προχωρήσει στη διακοπή του νερού κάποιου φουκαρά για οφειλή 154 ευρώ!!!

  Χαρίλαος Ταπαρίδης

  Ζητά από τη ΔΕΥΑΠ να ασκήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος προϊσταμένου επειδή δεν διέκοψε το νερό για οφειλή 154 ευρώ!

  You must be logged in to post a comment Login