Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΝΕΑΑνακοίνωση της Δ.Α.Σ. - Ο.Τ.Α. νομού Θεσσαλονίκης για την αύξηση των αντιπροσώπων...

Ανακοίνωση της Δ.Α.Σ. – Ο.Τ.Α. νομού Θεσσαλονίκης για την αύξηση των αντιπροσώπων της στην Ομοσπονδία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Α.Σ. – Ο.Τ.Α. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης για τις εκλογές που έγιναν στις 14 και 15 Φλεβάρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και σ’ αυτές τις εκλογές, με αποτέλεσμα η παράταξη μας να αυξήσει τις δυνάμεις της  εκλέγοντας 7 (από 5 που είχαν εκλεγεί τις προηγούμενες εκλογές) αντιπροσώπους για το συνέδριο της ομοσπονδίας.

Η Δ.Α.Σ. όλο το προηγούμενο διάστημα κατασυκοφαντήθηκε από συμβιβασμένους «συνδικαλιστές», από αποδεδειγμένα ψεύτες, από δυνάμεις του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, που για αυτούς η παράταξη μας είναι αγκάθι στα μάτια τους.  Μέσα στην απόγνωση  τους -βλέποντας ότι η λάσπη που ρίχνουν στην Δ.Α.Σ. δεν πιάνει- άλλαξαν τροπάριο  άρχισαν να λένε ότι το σωματείο μας διαλύεται. Ένα σωματείο  που μέρα με την μέρα θεριεύει, τον τελευταίο μόνο μήνα έχουν εγγραφεί 100 νέα μέλη. Πότε θα το καταλάβουν επιτέλους ότι «σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν ΠΙΑΝΕΙ»;!

Δε θα ασχοληθούμε όμως άλλο μαζί τους, αυτοί στον «ολισθηρό» δρόμο που εδώ και χρόνια έχουν διαλέξει και εμείς στο δρόμο του αγώνα,

Την απάντηση συνάδελφοι σ” όλους αυτούς,  με τον καλύτερο τρόπο, την δώσατε όλοι εσείς που στηρίξατε την Δ.Α.Σ. που δυναμώσατε το σωματείο.

Η ευθύνη μας απέναντι σας μεγάλη, σας διαβεβαιώνουμε πως την δύναμη που μας δώσατε θα την διαθέσουμε και στο συνέδριο της ομοσπονδίας, για να αποκαλύψουμε το ρόλο όλων αυτών των δυνάμεων που καλλιεργούν την μοιρολατρία, τον συμβιβασμό, την απογοήτευση, που θέλουν το κίνημα στην γωνία. Οι σχεδιασμοί τους δε θα περάσουν.

Συνάδελφοι

Τα δύσκολα είναι μπροστά, απολύσεις συμβασιούχων, ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών των δήμων, επανακαθορισμός των Β.Α.Ε. που οδηγούν στην κατάργηση τους, περιορισμός συνδικαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων. Βγάζουν στο σφυρί το λαϊκό σπίτι μέσω τον ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, μειώνουν περαιτέρω τους μισθούς μέσω της μείωσης του αφορολόγητου που έρχεται… και  συνεχώς ο κατάλογος τούτος μεγαλώνει..

Όλοι αυτοί που καταδυναστεύουν τις ζωές μας με τις πολιτικές που εφαρμόζουν, πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους πρέπει..

Με μπροστάρη το σωματείο να παλέψουμε σε οργανωμένο ανυποχώρητο αγώνα για τα δίκαια της τάξης μας, για την ανασύνταξη του εργατικού λαϊκού κινήματος.

ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ