Τελευταία

  Μαχητική πορεία ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών

  21-02-2018

  Μαχητική πορεία ενάντια σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις πραγματοποιήθηκε στις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Τετάρτης 21 Φλεβάρη μετά από κάλεσμα της Τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

  Με αφετηρία την πλατεία Δημαρχείου στον Εύοσμο, πραγματοποιήθηκε μαχητική και μαζική συγκέντρωση και πορεία που σάλπισε ξεσηκωμό ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου.

  Ο εργαζόμενος λαός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και των ταξικών σωματείων και διαδήλωσε την απόφασή του να συνεχίσει με οργάνωση και αγώνα σε κάθε γειτονιά, στους τόπους δουλειάς, παντού.

  Με συνθήματα «κάτω τα χέρια απ’ του λαού το βιος – όλοι στον αγώνα κανείς συμβιβασμός», «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «του λαού δυνάστες, κλέφτες και ληστές, Τρόικα, κυβέρνηση και καπιταλιστές», εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και γυναίκες, κατήγγειλαν την πολιτική της κυβέρνησης που τσακίζει τα λαϊκά εισοδήματα.

  Η πορεία διέσχισε τον πεζόδρομο του Ευόσμου, την Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Καραολή & Δημητρίου, την ιατρού Γωγούση και κατέληξε στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη.

  You must be logged in to post a comment Login