Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚαρναβαλικές εκδηλώσεις στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου με τις κόκκινες μύτες

Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου με τις κόκκινες μύτες

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου στέλνει  ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους, προσφέροντας  μια ευχάριστη διέξοδο ξεφαντώματος  ένα αντίδοτο χαράς και μία ευκαιρία απόδρασης έστω και για λίγο από την μονοτονία της μίζερης καθημερινότητας μέσα από τις ξεχωριστές εκδηλώσεις που οργανώνει για την φετινή αποκριά.
Στο πλαίσιο αυτού του στόχου ντύνεται με τα έντονα  χρώματα της αποκριάς, συντονίζεται σε καρναβαλικούς ρυθμούς και προσκαλεί όλα τα παιδιά να δώσουν το παρόν τους στη φετινή αποκριά, χρωματίζοντας με τα πιο αισιόδοξα χρώματα, με το αστείρευτο κέφι τους και τη δημιουργική τους φαντασία τα δύο αποκριάτικα πάρτι που οργανώνει στις δύο Δημοτικές Ενότητες.
Το σύνθημα για ξεφάντωμα, δίνεται το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, μέρα κατά την οποία θα  πλημμυρίσει η πλατεία Εύοσμου, στις 11.00 το πρωί και στις 17.00 ( την ίδια μέρα) το Αμφιθέατρο στον Πεζόδρομο της Εθ. Αντιστάσεως στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού από μικρούς καρναβαλιστές για τους οποίους  ο Δήμος Κορδελιού Εύοσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού και  το Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων συνδιοργανώνουν δύο πάρτι για να γιορτάσουν την αποκριά.

Συγκεκριμένα η «Ομάδα Παιδικής Ψυχαγωγίας ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΥΤΕΣ» του Τιμολέωντος Τιραμόλα,  με κλόουν, με ξυλοπόδαρους, με  χορευτές ZUMBA και  με  πολύ κέφι, ξέφρενο χορό, δημιουργικές δραστηριότητες και με τα  έντονα χρώματα face painting θα ξεσηκώσουν και θα ενώσουν τα παιδιά σε  ένα παραδοσιακό Αποκριάτικο Γαιτανάκι  αλλά και σε άλλα ψυχαγωγικά καρναβαλικά  διαδραστικά  δρώμενα

       ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι εκδηλώσεις ΔΕΝ θα ματαιωθούν αλλά θα μεταφερθούν σε άλλου χώρους.

Συγκεκριμένα:  η εκδήλωση  της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου  θα μεταφερθεί στα ΕΠΑΛ ( Τέρμα Σμύρνης)

και η εκδήλωση της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» Γερ. Καραβαγγέλη 12 – στον 2ο όροφο.

ΧΟΡΗΓΟΣ  face painting ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ AS TO PLAY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ