Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔοξασμένο το όνομα των Ελληνικών Πετρελαίων…

Δοξασμένο το όνομα των Ελληνικών Πετρελαίων…

… ο Θεός να μας κόβει μέρες και να δίνει χρόνια στους μετόχους και τα στελέχη τους!

Δόξα να έχουν τα Ελληνικά Πετρέλαια που τι θα έκανε χωρίς αυτά ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου! Δόξα να έχουν τα Ελληνικά Πετρέλαια που κάνουν δωρεές, χορηγίες, αγαθοεργίες και αναπληρώνουν την απουσία της πολιτείας! Δόξα να έχουν τα Ελληνικά Πετρέλαια που δεν αφήνουν το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου να λιμοκτονήσει! Δόξα να έχουν τα Ελληνικά Πετρέλαια που εδώ και 10 χρόνια επιβραβεύουν τους νεοεισακτέους του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ!

Δόξα να έχει όμως και ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου που διαφημίζει και προβάλει το έργο των ΕΛΠΕ σε πείσμα κάποιων κακεντρεχών οι οποίοι πιέζουν το δήμο να μη λαμβάνει τις χορηγίες των ΕΛΠΕ! Και αν δεν λάβει ο δήμος τις χορηγίες των ΕΛΠΕ πως θα ζήσει;! Τι θέλουμε;! Δήμαρχο και αντιδημάρχους ζητιάνους στα υπουργικά γραφεία, ενώ έχουμε τα ΕΛΠΕ που προσφέρουν απλόχερα χορηγίες;! Δόξα να έχει ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου που προβάλει από την ιστοσελίδα του και τη φετινή βράβευση από τα ΕΛΠΕ των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δόξα να έχει ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου που δεν ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού του συμβουλίου για τις παρακολουθήσεις και τα φακελώματα!

Δοξασμένο το όνομα των Ελληνικών Πετρελαίων, δοξασμένο όμως και το όνομα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου γιατί ως γνωστόν η αγάπη θέλει δύο για να ζεσταθεί, να παλέψει με το κρύο, να στεριώσει, να σταθεί…

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ