Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Λασποχρήστος και ο κιτρινισμός…

Ο Λασποχρήστος και ο κιτρινισμός…

Τόλμησε να μιλήσει ο Λασποχρήστος για κιτρινισμό και κιτρινιστές! Ποιος;! Ο Λασποχρήστος! Ποιος είναι ο Λασποχρήστος;! Ένας φοβερός και τρομερός τύπος που έταζε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ότι θα αποκαταστήσει μισθούς και συντάξεις, ότι θα σώσει τη λαϊκή κατοικία από τους τραπεζίτες! Όπως καταλάβατε ο Λασποχρήστος είναι ένας Αριστερός που έταζε λαγούς με πετραχήλια για να γίνει εξουσία! Τώρα, που αντί να κάνει αυτά που έταξε ο Λασποχρήστος λιανίζει όσους τον πίστεψαν κι όσους δεν τον πίστεψαν και τους γδέρνει ζωντανούς, κατηγορεί και όποιον κάνει κριτική στην Αριστερά του ψέματος και της απάτης ως κιτρινιστή! Για τον Λασποχρήστο η κριτική στις απατηλές και ψεύτικες υποσχέσεις είναι κιτρινισμός! Ο Λασποχρήστος που πριν μερικές εβδομάδες άφησε να περάσει ο νόμος που περιορίζει το δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία χωρίς να κηρύξει απεργία τολμάει και μιλάει για κιτρινισμό!

Ο Λασποχρήστος είναι ένας τύπος τον οποίο πριν από οποιονδήποτε άλλον κατηγορούν σύντροφοί του! Σύντροφοί του κατηγορούν τον Λασποχρήστο ότι με κουκούλα ή χωρίς προέβη στο πέταγμα κουβάδων λάσπης σπιλώνοντας υπολήψεις για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του συστήματος κρύβοντας τις πομπές της σαπίλας πίσω από αυτήν τη λάσπη! Ας λύσει λοιπόν τα προβλήματά του ο Λασποχρήστος με τους συντρόφους του και μετά ας αρχίσει τους καυγάδες με τους υπόλοιπους! Βέβαια η τακτική του Λασποχρήστου είναι η γνωστή τακτική της εξωτερίκευσης των εσωτερικών προβλημάτων για να ξεφύγει! Ο Λασποχρήστος όμως δεν μπορεί να ξεφύγει όσα τρικ και να κάνει γιατί πέταξε τόση λάσπη στον ανεμιστήρα που είναι αδύνατον να διαφύγει από αυτήν την ίδια τη δική του τη λάσπη!

Ωστόσο θα ήταν ψέμα και αδικία να πούμε ότι σ’ αυτές τις κουβέντες περί κιτρινισμού ο Λασποχρήστος είναι μόνος του, αφού έχει τη συμπαράσταση και το αβαντάρισμα ενός σπουδαίου προσώπου! Του Κοσκωτά!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ