Τελευταία

  Δωρεάν εκπαιδεύσεις «Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης» και «Πρώτων Βοηθειών»

  31-01-2018

  Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Παιδείας & Κοινωνικής Προστασία και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, πρόκειται να διοργανώσουν δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης που αφορά σε:

  1. Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή , διάρκειας τεσσάρων ωρών (παρέχεται βεβαίωση).

  2. Πρώτες Βοήθειες, διάρκειας 3 ωρών ((παρέχεται βεβαίωση).

  Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες που θα προκύψουν κατόπιν συνεννόησης με το ΕΚΑΒ και ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερόμενων.

  Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα 2310 558 505 (Δευτέρα-Τρίτη) και 2310 759 150 (Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή).

  Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), στο ygeia@kordelio-evosmos.gr και στο 2310 558 505. Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos .

  You must be logged in to post a comment Login