Τελευταία

  Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου στηρίζει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

  13-01-2018

  Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου:

  «Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στηρίζει το Συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου

  Την έκδοση ψηφίσματος στήριξης της πρωτοβουλίας για τη διοργάνωση του Συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, πρόκειται να προτείνει στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

  Σύμφωνα με τον Δήμαρχο  κ. Πέτρο Σούλα, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού λαού να σταθεί απέναντι στους παραχαράκτες της ιστορίας, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη αντίθεσή του σε οποιαδήποτε χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων.»

  Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου πληροφορεί τους αναγνώστες της ότι ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου στηρίζει το συλλαλητήριο για την Μακεδονία χωρίς το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου να έχει πάρει τέτοια απόφαση! Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ανακοινώνει ότι ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου στηρίζει το συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου με βάση το ψήφισμα που «ΘΑ» προτείνει ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο όταν γίνει δημοτικό συμβούλιο! Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου «φαρδαίνει» και «πλαταίνει» την άποψη του δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου και την «φορτώνει» και στις πλάτες των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων, χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου!

  Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου που με τόση ευκολία μιλάει για στήριξη του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου από τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ενώ τέτοια απόφαση δεν έχει παρθεί από το δημοτικό συμβούλιο, αυτή η ίδια ιστοσελίδα δεν δημοσίευσε ποτέ το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου το οποίο καταδίκαζε τις παρακολουθήσεις και τα φακελώματα από επιχειρηματικό όμιλο πολιτών, φορέων και πολιτικών εξαιτίας της δράσης τους για την προστασία του περιβάλλοντος!

  Εάν η διοίκηση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου κινούνταν τόσο γρήγορα και τόσο αποφασιστικά για το ζήτημα της ρύπανσης και της δυσοσμίας στο δήμο, όσο γρήγορα κινήθηκε για το ζήτημα του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου, σίγουρα θα είχε λυθεί το αίνιγμα της δυσοσμίας χίλιες φορές μέχρι τώρα!

  Χαρίλαος Ταπαρίδης

  You must be logged in to post a comment Login