Αποστολή βοήθειας του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στο δήμο Μάνδρας

0
5
TEST

Την άμεση και έμπρακτη αποστολή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς -κατοίκους του δήμου Μάνδρας Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τη φονική κακοκαιρία, ολοκλήρωσε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.
Η αποστολή βοήθειας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου περιλάμβανε κουβέρτες και γάλα μακράς διαρκείας κι έγινε μετά από επικοινωνία που είχε ο δήμος  με το συντονιστικό όργανο  της Περιφέρειας Ατικής
Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας αφού εξέφρασε τα θερμά του  συλλυπητήρια  στις οικογένειες των θυμάτων, ευχήθηκε σε όλους  να έχουν ψυχική και σωματική δύναμη ώστε να αποκαταστήσουν τις ζημιές, τονίζοντας ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, παρά την χιλιομετρική απόσταση  είναι κοντά τους.
« Δημιουργήσαμε αυτή την  ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης για τους πληγέντες του δήμου Μάνδρας στηρίζοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τους συνανθρώπους μας με είδη πρώτης ανάγκης καθώς οι περισσότεροι  πρέπει να ξεκινήσουν τα πάντα  από την αρχή» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος.