Τελευταία

  Μαθήματα Μακιγιάζ & Ονυχοπλαστικής από τη Δημοτική Επιχείρηση

  09-11-2017
  Τα μυστικά της γυναικείας ομορφιάς και αισθητικής περιποίησης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες στα Τμήματα Μακιγιάζ και Ονυχοπλαστικής που διοργανώνει τη φετινή περίοδο η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, στο πλαίσιο των Επιμορφωτικών Προγραμμάτων.

  Οι εγγραφές ξεκίνησαν και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της ΔΗΚΕΚΕ 2310 767659 και 6974740580 (κ. Ολυμπία Καρακατσιάνη, υπεύθυνη του Προγράμματος).

  ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

  Πιάστε τα πινέλα σας κι ελάτε να μάθουμε τα μυστικά του Μακιγιάζ”

  Ο εκπαιδευτικός κύκλος του προγράμματος έχει διαμορφωθεί με βάση τις σύγχρονες επιταγές της make up art και των τεχνικών που εφαρμόζουν οι επαγγελματίες ομορφιάς για μια αψεγάδιαστη εμφάνιση.

  Τα μαθήματα περιλαμβάνουν αρχές χρωματολογίας, μορφολογία προσώπου, ανάλυση –  παρουσίαση –  εφαρμογή τύπων αισθητικού μακιγιάζ. Στόχος του προγράμματος η εκμάθηση και γνώση των νέων τεχνικών της ψιμυθίωσης – μακιγιάζ και η εφαρμογή τους στην πράξη.  Ξεκινώντας από τις βασικές αρχές της χρωματολογίας, ως απαραίτητο στοιχείο για ένα καθημερινό beauty make up, τα μαθήματα εστιάζονται στην απόδοση της έκφρασης της προσωπικότητας της γυναίκας, δημιουργώντας στη συνέχεια πολλά και διαφορετικά στυλ για διάφορες εμφανίσεις και λειτουργίες  (νυφικό μακιγιάζ,θεατρικό κτλ).

  ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

  Πρόκειται για ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο, που δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες  να αποκτήσουν σε βάθος γνώσεις  της περιποίησης άνω και κάτω άκρων (τεχνική μανικιούρ, πεντικιούρ και διακόσμησης των άκρων).

  You must be logged in to post a comment Login