Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο 25ο δημοτικό σχολείου Ευόσμου θα εγκαινιαστεί ως Χριστουγεννιάτικο δώρο;!

Το 25ο δημοτικό σχολείου Ευόσμου θα εγκαινιαστεί ως Χριστουγεννιάτικο δώρο;!

Πέρασαν δύο μήνες από τότε που άρχισαν τα σχολεία για το σχολικό έτος 2017 – 2018 και έξι μήνες από τότε που ο Τσίπρας εγκαινιάζοντας την 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ευόσμου δεσμεύτηκε ότι η μελέτη του 25ου δημοτικού θα τελείωνε εντός των επόμενων 20 ημερών! Μισός χρόνος πέρασε και η μελέτη η οποία ο Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι θα είναι έτοιμη σε 20 ημέρες προφανώς χάθηκε, όπως είχαν χαθεί και οι προηγούμενες μελέτες! Για όσους δεν γνωρίζουν υπήρξαν πριν λίγο καιρό μελέτες και για άλλα σχολεία που ο αρμόδιος κρατικός οργανισμός δήλωσε ότι τις έχασε!

Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει κάποια πρόθεση να μας πούνε οι Συριζαίοι τι θα γίνει με το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου! Έχουμε συνηθίσει πια να μας λένε ψέματα και μετά να μας λένε ότι δεν καταλάβαμε καλά! Ίσως μετά από λίγο καιρό να μας πούνε ότι δεν δεσμεύτηκαν να χτίσουν το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου, αλλά δεσμεύτηκαν να γκρεμίσουν μερικά σχολεία! Θα πει κανένας υπερβολές! Γιατί υπερβολές;! Με τα μνημόνια σάμπως αυτό δεν κάνανε;! Μας είπαν ότι θα καταργήσουν τα παλιά, έσυραν τον Ελληνικό λαό σ’ ένα «παπατζίδικο» δημοψήφισμα και κατόπιν ψήφισαν νέα πιο βάρβαρα μνημόνια τα οποία με περισσό θράσος οι Συριζαίοι ισχυρίζονται ότι τα επικύρωσε ο Ελληνικός λαός! Είναι θρασύτατοι και έχουν εύκολο το ψέμα και την κωλοτούμπα, οπότε πλέον δεν ελπίζουμε ότι το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου υπάρχει πιθανότητα να χτιστεί! Ίσως την προεκλογική περίοδο να μας ξαναπούνε ότι εντός 20 ημερών ολοκληρώνεται η μελέτη!

Όσο για την διοίκηση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, που βιάστηκε να πανηγυρίσει για το 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και ένα μήνα μετά τα εγκαίνια της 24ωρης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ευόσμου βιάστηκε να μας μεταφέρει την διαβεβαίωση της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη ότι ο πρωθυπουργός θα τηρήσει την δέσμευσή του για το 25ο δημοτικό σχολείο του Ευόσμου, δεν αισθάνεται την ανάγκη να ρωτήσει τους Συριζαίους τι σόι κοροϊδία είναι αυτή που κάνουν στον δήμο μας για το 25ο δημοτικό και να πει και σ’ εμάς τι απάντησαν ή να μας ενημερώσει ότι δεν απάντησαν;!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ