Τελευταία

  Σήμερα στις 11 το πρωί το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη

  21-10-2017

  Σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται το συλλαλητήριο που οργανώνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ στις 11 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

  Το ΠΑΜΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό της πόλης να διαδηλώσει μαζικά ενάντια στον νέο γύρο σφαγής των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων που ετοιμάζουν κυβέρνηση, βιομήχανοι, ΕΕ και ΔΝΤ, στο πλαίσιο της τρίτης «αξιολόγησης». Σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους να παλέψουν για κατάργηση όλου του αντεργατικού πλαισίου, για την κάλυψη των απωλειών σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, για δικαιώματα στη δουλειά και τη ζωή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους.

  Τις προηγούμενες μέρες, τα Σωματεία και οι Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, έδωσαν μάχη ώστε το αγωνιστικό κάλεσμα να φτάσει πλατιά στους εργαζόμενους, μέσα από καθημερινές εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, συσκέψεις και άλλες μορφές. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να οργανωθούν στα σωματεία τους, να μπουν στην πρώτη γραμμή της μάχης. Με οδηγό την πείρα τους από την επίθεση που δέχονται στους χώρους δουλειάς, την αντιλαϊκή φοροληστεία, την εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας, τη θηλιά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων, να συμβάλλουν στην άνοδο των αγώνων και να περάσουν στην αντεπίθεση.

  You must be logged in to post a comment Login