Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟι εργαζόμενοι του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου προειδοποιούν ότι θα κλείσουν τον...

Οι εργαζόμενοι του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου προειδοποιούν ότι θα κλείσουν τον δήμο

Παρέμβαση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου έκανε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης για το ζήτημα των καταγγελιών σε βάρος δημοτικών υπαλλήλων του δήμου, που ταλανίζει τον δήμο για πάρα πολλά χρόνια.

Η πρόεδρος του συλλόγου, κυρία Χοροζίδου Κλεοπάτρα, ξεκινάει την τοποθέτησή της ξεκαθαρίζοντας ότι ο Σύλλογος δεν πρόκειται να καλύψει κανέναν δημοτικό υπάλληλο που θα αποδειχτεί ότι παρανόμησε. Ο Σύλλογος όμως δεν πρόκειται να ανεχτεί άλλο την συνέχιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο δήμο με την «κατασκήνωση» σ’ αυτόν κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών για επτά χρόνια χωρίς κανένα πόρισμα και μάλιστα με μια a priori αντιμετώπιση κάποιων δημοτικών υπαλλήλων ως κακοποιά στοιχεία.

Η πρόεδρος του Συλλόγου τονίζει ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να λάβει τέλος αφού οι δημοτικοί υπάλληλοι βρίσκονται στην θέση τους για να εξυπηρετούν τον λαό και όχι για να απασχολούνται αποκλειστικά με το να απαντούν σε ανώνυμες καταγγελίες. Η πρόεδρος του Συλλόγου απαιτεί τον σεβασμό στο έργο που κάνουν οι δημοτικοί υπάλληλοι ενώ υπάρχει βαριά υποστελέχωση στις υπηρεσίες του δήμου.

Η κυρία Χοροζίδου ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή της απαιτεί από το δημοτικό συμβούλιο να πάρει αποφάσεις και να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες,  λέγοντας ότι οι εργαζόμενοι στον δήμο δεν θα επιτρέψουν άλλο να συνεχιστεί αυτό το πανηγύρι ακόμα και κλείνοντας τον δήμο, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις κι αυτό όχι γιατί διαφωνούν με τους ελέγχους, αλλά γιατί θίγεται η τιμή και η αξιοπρέπεια εργαζομένων. Η πρόεδρος του Συλλόγου ενημερώνει το δημοτικό συμβούλιο ότι οι εργαζόμενοι θα απευθυνθούν στον λαό του δήμου και θα τον ενημερώσουν για όλα αυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ