Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΦούρνος μεγάλων διαστάσεων γκρεμίστηκε στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου…

Φούρνος μεγάλων διαστάσεων γκρεμίστηκε στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου…

Φούρνος μεγάλων διαστάσεων γκρεμίστηκε στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου κάνοντας πολύ μεγάλο θόρυβο και σηκώνοντας σύννεφα σκόνης, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα!

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι, Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2017! Από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου απεστάλη πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτώβρη κατά την οποία πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η έκδοση ψηφίσματος που θα καταγγέλλει τις παρακολουθήσεις και το φακέλωμα πολιτών φορέων και πολιτικών του δήμου οι οποίοι δραστηριοποιούνται για την προστασία του περιβάλλοντος. Ως γνωστόν πέρασε ένας περίπου μήνας από την αποκάλυψη των φακελωμάτων και ενώ έχουν εκδώσει ψήφισμα καταδίκης οι δήμοι Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων – Μενεμένης, δεν έχει εκδώσει ψήφισμα ο άμεσα εμπλεκόμενος δήμος Κορδελιού – Ευόσμου!

Ο φούρνος που γκρεμίστηκε ήταν απλά μεγάλος κι όχι τεράστιος αφού στην ημερήσια διάταξη δεν υπάρχει θέμα για τις χορηγίες των επιχειρηματικών ομίλων! Όπως ήδη είναι γνωστό η Λαϊκή Συσπείρωση είχε θέσει θέμα, κατά την συζήτηση για τα φακελώματα, να πάψει ο δήμος να παίρνει χορηγίες από τους επιχειρηματικούς ομίλους και το προεδρείο είχε πει τότε ότι αυτό το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Η συνεδρίαση της Τετάρτης θα είναι η μεθεπόμενη και όχι η επόμενη αλλά θέμα χορηγιών δεν τίθεται!

Ας μην είμαστε όμως και πλεονέκτες αφού τουλάχιστον θα συζητηθεί το ψήφισμα καταδίκης των φακελωμάτων! Βέβαια από την άλλη κρατάμε και μικρό καλάθι αφού την ίδια ημέρα ως δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθεί το ζήτημα που θέτουν οπαδοί του Άρη να μην δοθεί το Δημοτικό Γυμναστήριο στην ομάδα χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ! Το τι δημοτικό συμβούλιο θα γίνει, ποιο θέμα θα συζητηθεί και πώς, μάλλον ούτε ο Θεός μπορεί να το ξέρει!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ