Τελευταία

  Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου εκμισθώνει το αναψυκτήριο στο Πάρκο του «Πρώην Στρατοπέδου Παπακυριαζή»

  20-09-2017

  Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, διακηρύσσει ότι σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 46/2017 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ευόσμου, υπ’ αριθ. 107/2017 ΑΔΣ και υπ’ αριθ. 252/2017 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου:
  Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική Δημοπρασία: η εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου στο Πάρκο του «Πρώην Στρατοπέδου Παπακυριαζή» στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.
  Η Δημοπρασία θα διενεργηθεί στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Ευόσμου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 11/10/2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81.
  Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για την έναρξη της Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του παραπάνω δημοτικού χώρου καθορίστηκε από την Επιτροπή εκμισθώσεων-εκποιήσεων ακινήτων του Δήμου μας, στο ποσό των δύο χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ (2.800,00 €) τον χρόνο.
  Οι όροι διακήρυξης είναι διαθέσιμοι στο Δημοτικό Κατάστημα Ευόσμου, στον 1ο όροφο στο τμήμα Εσόδων κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου: (www.kordelio-evosmos.gr).

  You must be logged in to post a comment Login