Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΗ Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης - Συκεών συμμετέχει και φέτος στη «Βαλκανική Πλατεία»

Η Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης – Συκεών συμμετέχει και φέτος στη «Βαλκανική Πλατεία»

Η Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης – Συκεών, με τη στήριξη της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, συμμετέχει και φέτος στην καθιερωμένη διοργάνωση «Βαλκανική Πλατεία» του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, με περίπτερο από Δευτέρα 28 Αυγούστου έως την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2017.

Στο περίπτερο οι επισκέπτες θα μπορέσουν να πληροφορηθούν για τη δράση της Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης – Συκεών και της ΕΔΥΕΘ, θα βρουν έκθεση με αφίσες και άλλα ενημερωτικά υλικά, καθώς και το περιοδικό της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), βιβλία και άλλα υλικά.

Η Επιτροπή Ειρήνης Νεάπολης – Συκεών και η ΕΔΥΕΘ καλούν τα μέλη και τους φίλους τους να επισκεφτούν το περίπτερο και να στηρίξουν τη δράση του αντιιμπεριαλιστικού – αντιπολεμικού κινήματος ειρήνης της πόλης μας.

Ειδικά για τη «Βαλκανική Πλατεία» η ΕΔΥΕΘ έχει εκδώσει και μοιράζει προκήρυξη σχετικά με τη χυδαία αντικομμουνιστική έξαρση στην ΕΕ και τη χώρα μας, που επιχειρεί να σκεπάσει τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού χθες και σήμερα και προετοιμάζει νέες επιθέσεις ενάντια στους κομμουνιστές, τα εργατικά και τα λαϊκά κινήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ