Για να δούμε πότε θα απαντήσει η πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου!

0
10
TEST

Για μία ακόμη φορά από τα μικρόφωνα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ο κύριος Θεοφάνης Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με την στήριξη των ΑΝΕΛ και δημοτικός σύμβουλος στο δήμο, κατήγγειλε κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 28 Ιούνη του 2017, ότι η πρώτη επερώτηση στη Βουλή για τις καταγγελίες σχετικά με τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου η οποία έγινε από τον Παύλο Χαϊκάλη, δόθηκε σ’ αυτόν από την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, την Ευοσμίτισσα Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Ο κύριος Παπαδόπουλος κατήγγειλε επίσης το γεγονός ότι κάποιοι προσπάθησαν να χρεώσουν στον ίδιο την επερώτηση του Χαϊκάλη.

Η αντίδραση των δημοτικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζει τίποτα. Θυμίζουμε ότι πριν περίπου έξι μήνες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν δεύτερη επερώτηση στη Βουλή για διαφυγόντα κέρδη του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ! Και γι’ αυτήν την καταγγελία η τοπική οργάνωση και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζουν τίποτα. Έξι μήνες μετά δεν γνωρίζουμε ποια είναι η πορεία της επερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ! Θα συζητηθεί η ερώτηση;! Θα απαντηθεί η ερώτηση;! Δεν εισπράχθηκαν 14 εκατομμύρια ευρώ από τον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;!

Μεγάλο ζήτημα σε όλη αυτή την ιστορία των καταγγελιών είναι ότι όσοι κυβερνητικοί παράγοντες θα έπρεπε να έχουν γνώση και γνώμη για τις καταγγελίες περί ατασθαλιών στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, δηλαδή τα τοπικά κυβερνητικά στελέχη, δηλώνουν άγνοια και το βάρος των καταγγελιών σηκώνουν ερωτώντες κυβερνητικοί βουλευτές από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα!

Το ένα ερώτημα, που είναι ρητορικό, είναι πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν αυτοί που έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν και να γνωρίζουν αυτοί που δεν μπορούν να γνωρίζουν! Το άλλο ερώτημα, που είναι κανονικό, είναι πότε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας του Λαφαζάνη, κυρία Δέσποινα Χαραλαμπίδου, θα απαντήσει στις ευθείες και ονομαστικές βολές του κυρίου Θεοφάνη Παπαδόπουλου! Όπως λένε οι πληροφορίες εδώ και πολύ καιρό η κυρία Χαραλαμπίδου προτίθεται να απαντήσει στον κύριο Παπαδόπουλο αλλά μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει! Εάν απαντήσει ίσως μάθουμε ποιοι ήξεραν και ποιοι δεν ήξεραν για τις καταγγελίες και τις επερωτήσεις!

Χαρίλαος Ταπαρίδης