Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκίνησαν οι εγγραφές για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις

Ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου και ολοκληρώνονται την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας.
Οι συμμετέχοντες μαθητές που τελείωσαν την Γ΄, Δ, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού (σχολικού έτους 2016 – 2017) θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι σε σύγχρονες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις για 11 ημέρες (10 διανυκτερεύσεις).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις (4) κατασκηνωτικές περιόδους στην Κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό» στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής και συγκεκριμένα:

Α΄ Περίοδος από τις 7 Ιουλίου – 17 Ιουλίου
Β΄ Περίοδος από τις 17 Ιουλίου – 27 Ιουλίου
Γ΄ Περίοδος από τις 27 Ιουλίου – 6 Αυγούστου
Δ΄ Περίοδος από τις 6 Αυγούστου – 16 Αυγούστου

Το ποσό της οικονομικής συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα 80 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό που απαιτείται θα το καλύψει ο Δήμος. Για ειδικές κατηγορίες πληθυσμού (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι) θα παρέχεται έκπτωση στο ποσό της οικονομικής συμμετοχής.
Εγγραφές – Δικαιολογητικά συμμετοχής
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται:  Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – 2ος όροφος Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (από 7.30 π.μ. – 15.00 μ.μ.), τηλέφωνα: 2310762400, 774728, 759717.
Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα έως 15.000 € (πραγματικό ή τεκμαρτό).

Τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την εγγραφή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου πρέπει να υποβάλλονται σε φωτοτυπίες  και είναι τα εξής:

1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από την υπηρεσία του Δήμου ή απόδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ, κλπ) από την οποία πιστοποιείται η διεύθυνση του παιδιού.
2. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα, για α) την τάξη που τελείωσε το παιδί β) ότι το παιδί δεν είναι ασφαλισμένο σε κανένα άλλο Ασφαλιστικό Οργανισμό ή Φορέα Ασφάλισης ο οποίος να καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής του στην κατασκήνωση.
3. Φωτοτυπία του ασφαλιστικού Βιβλιαρίου του παιδιού.
4. Εκκαθαριστικό εφορίας του οικονομικού έτους 2016 (φωτοτυπία) ή αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης διαχειριστικού έτους 2016 (φωτοτυπία) από το οποίο να προκύπτει ότι το δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 15.000 € (πραγματικό ή τεκμαρτό).
5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα ότι αποδέχεται τους όρους κανονισμού της κατασκήνωσης

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΑΜΕΑ

Η κατασκηνωτική περίοδος για τα ΑμεΑ θα λάβει χώρα από τις 25 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου στην Κατασκήνωση «Μία φορά και ένα καιρό» στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την εγγραφή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου πρέπει να υποβάλλονται σε φωτοτυπίες  και είναι τα εξής:

1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από την υπηρεσία του Δήμου ή απόδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ, κλπ) από την οποία πιστοποιείται η διεύθυνση του παιδιού.
2. Φωτοτυπία του ασφαλιστικού Βιβλιαρίου του παιδιού
3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα ότι αποδέχεται τους όρους κανονισμού της κατασκήνωσης.
4. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα ότι το παιδί δεν είναι ασφαλισμένο σε κανένα άλλο Ασφαλιστικό Οργανισμό ή Φορέα Ασφάλισης ο οποίος να καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής του στην κατασκήνωση.
5. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας γονέα και παιδιού.
6. Γνωμάτευση από υγειονομική επιτροπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ