Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΤο δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης – Συκεών αρνήθηκε να καταγγείλει τα νέα αντιλαϊκά...

Το δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης – Συκεών αρνήθηκε να καταγγείλει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα

Το δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης – Συκεών αρνήθηκε να υπερψηφίσει το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης με το οποίο καταγγέλλονται τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα εισαχθούν τις επόμενες ημέρες προς ψήφιση στη Βουλή. Η δικαιολογία για την καταψήφιση του ψηφίσματος της Λαϊκής Συσπείρωσης από όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένης, ήταν ότι η Λαϊκή Συσπείρωση έχει στήσει «βιομηχανία ψηφισμάτων»!

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νεάπολης – Συκεών αρνήθηκε να προβεί ακόμα και σε ένα ψήφισμα το οποίο δεν είναι απόφαση και ο μόνος ρόλος που παίζει είναι μία ελάχιστη άσκηση πίεσης προς την εξουσία για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Βέβαια εάν μαζευτούν πολλά τέτοια ψηφίσματα και πολλές τέτοιες φωνές, τα πράγματα αλλάζουν και δημιουργούνται κλυδωνισμοί στην αντιλαϊκή πολιτική κι έτσι το δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης – Συκεών απέφυγε προληπτικά την φραστική έστω καταδίκη των αντιλαϊκών μέτρων.

Προφανώς οι άρχοντες του δήμου Νεάπολης – Συκεών θέλουν να σταθούν στο ύψος που αρμόζει σε τοπικούς άρχοντες και να μην ξεπέφτουν σε ψηφίσματα και αγωνιστικές διαμαρτυρίες τύπου Πελετίδη, οι οποίες υποβιβάζουν το κύρος της Τοπικής Εξουσίας! Καλά θα ήταν να μην υπάρχουν κι αυτοί οι Πελετίδηδες (μπλιαχ) που χαλούν την εικόνα της Τοπικής Διοίκησης με τις βαρβαρότητές τους!

Δυστυχώς αυτή είναι η Τοπική Διοίκηση κατά το μεγαλύτερό της μέρος. Έχει θέσει ως σκοπό της να διευκολύνει το αντιλαϊκό έργο της κυβέρνησης και όχι να το εμποδίσει. Εάν η Τοπική Διοίκηση δεν ήταν τέτοια και αντιστεκόταν στην αντιλαϊκή πολιτική, τα πράγματα για τον λαό θα ήταν καλύτερα! Στο χέρι του λαού είναι να δώσει ένα γερό μάθημα και στην κεντρική εξουσία και στην Τοπική Διοίκηση που χέρι – χέρι καθημερινά εξαθλιώνουν την ζωή του όλο και περισσότερο!

Χαρίδημος Πένσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ