Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΈξι κωμικά θεατρικά μονόπρακτα από την θεατρική ομάδα « Τα Νιάτα είναι...

Έξι κωμικά θεατρικά μονόπρακτα από την θεατρική ομάδα « Τα Νιάτα είναι Εδώ»

Η Θεατρική Ομάδα « Τα Νιάτα είναι Εδώ» του Α’ &Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, με στόχο να στηρίξει το έργο και τις δράσεις του 4ου Ειδικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ανεβάζει την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 19.00 στο κινηματοθέατρο  «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  (Εθνικής Αμύνης 1, πλησίον Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης  Έξι ( 6) Κωμικά Θεατρικά Μονόπρακτα Καθημερινής Τρέλας, σε κείμενα και σκηνοθεσία της Ιωάννας Ισίδου.

Πρόκειται για  έξι ιστορίες καθημερινής τρέλας με θέματα :

« Δημόσιοι Υπαλλήλοι»

« Μανεκέν»

« Αχ! Αυτοί οι άνδρες»

« Στο Κομμωτήριο»

« Οι Χήρες»

« Η θανατηφόρα θεία».

Η Θεατρική Ομάδα του Α΄ & Β΄ ΚΑΠΗ αποτελείται  από 10 γυναίκες και δύο άνδρες – όλοι  μέλη των ΚΑΠΗ – οι οποίοι ξεδιπλώνοντας και ξετυλίγοντας, το πηγαίο και αυθόρμητο ταλέντο τους και αντιμετωπίζοντας το ρόλο τους  άλλοτε  με χιούμορ και άλλοτε με την πρέπουσα «υποκριτική κωμική σπουδαιότητα» και «επαγγελματική σοβαρότητα»  αποσπούν αν και αυτοδίδακτοι… πολύ γρήγορα τον θαυμασμό  και στο τέλος  κερδίζουν το πιο δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών γιατί σε όλους (τους θεατές)  θυμίζουν κάτι που έκαναν,  κάτι που είπαν ή κάτι  που σκέφθηκαν και οι ίδιοι.
Η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ δημιουργήθηκε για να στηρίζει με  παραστάσεις αλληλεγγύης συλλόγους και ομάδες ανθρώπων που χρειάζονται ενίσχυση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη Θεατρική Παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του τ. Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Αναστάσιου  Κωστίδη.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ 3€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ