
Α. Ανδρέου, Δ. Βλαχοπούλου, Σ. Ζαφειροπούλου, Α. Λαζίδου, Ε. Σαϊρόγλου, Κ. Σκίρι, π. Μ. Στεφανίδης, Σ. Χίντα, Σ. Χλέπατα,
παρουσίασαν την εργασία τους την οποία εκπόνησαν στο πλαίσιο project του σχολείου τους με υπεύθυνους καθηγητές την κ. Σ. Αντωνακούδη και τον κ. Ε. Ελευθεριάδη στη διάρκεια της 9ης Διεθνούς Μαθηματικής Εβδομάδας η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» της Δ.Ε.Θ.
Θέμα της ομαδικής εργασίας τους ήταν ο αρχαιότερος σοφός – επιστήμων και μαθηματικός, «ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ» ο οποίος ακόμη και σήμερα διατηρεί το μαθηματικό του κύρος ως ένας από τους σημαντικότερους μαθηματικούς των τελευταίων αιώνων παγκοσμίως.
Την εισήγηση τους καθώς και τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και εργασίες της 9ηςΔιεθνούς Μαθηματικής Εβδομάδας παρακολούθησαν όλοι οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κορδελιού Ευόσμου.