Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚαμία απάντηση για την παρουσία ασφαλιτών στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου!

Καμία απάντηση για την παρουσία ασφαλιτών στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου!

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο του δήμου κατά την συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου μετά από ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την παρουσία ασφαλιτών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου της 1ης Φεβρουαρίου 2017, απάντησε ότι δεν υπάρχει νεότερη σχετική ενημέρωση.

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου μετά το περιστατικό της παρουσίας ασφαλιτών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς αυτοί να έχουν κληθεί από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αλλά ούτε και από κανέναν δημοτικό σύμβουλο, μετέβη στον στρατηγό επικεφαλής του τμήματος ασφαλείας για να ζητήσει εξηγήσεις. Ο στρατηγός αγνοούσε το περιστατικό και δήλωσε ότι θα το ερευνήσει ενώ ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου ζήτησε γραπτή απάντηση. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο θα επικοινωνήσει εκ νέου με τον στρατηγό προκειμένου να δοθεί πειστική απάντηση για την παρουσία ανδρών της ασφάλειας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

Φαίνεται ότι το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου δεν έχει σκοπό να αφήσει να «πέσει κάτω» το τόσο σοβαρό περιστατικό της παρουσίας ανδρών της ασφάλειας σε συνεδρίασή του, καθώς απαιτεί να μάθει με ποιανού διαταγή βρέθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Θυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση που αποκαλύφθηκε η παρουσία ασφαλιτών συζητούνταν ψήφισμα κατά των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών παρουσία πλήθους κόσμου και εργαζομένων του δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ