Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑναπάντητα ερωτήματα για το σκάνδαλο των 14 εκατ. ευρώ στο δήμο Κορδελιού...

Αναπάντητα ερωτήματα για το σκάνδαλο των 14 εκατ. ευρώ στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου της 1ης Φλεβάρη 2017, τέθηκαν ερωτήματα τα οποία κανένας «αρμόδιος» δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει. Υπήρξαν όμως δύο συγκεκριμένα ζητήματα και εθήγησαν και σπρώχτηκαν κάτω από το χαλί για να μη «σηκώσουν σκόνη»!

Το πρώτο ζήτημα θίχτηκε από τον δήμαρχο και ήταν ένα ερώτημα που απευθυνόταν σε συγκεκριμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συχνά – πυκνά μπαινοβγαίνει στο δημαρχείο του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Ρώτησε λοιπόν ο δήμαρχος κάτι ευνόητο. Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν ερώτηση στη Βουλή για σκάνδαλο 14 εκατ. ευρώ στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, ο συγκεκριμένος βουλευτής ήταν ο μόνος που είχε επαφή με τον δήμο και τον δήμαρχο. Ο συγκεκριμένος όμως βουλευτής ουδέποτε ζήτησε στοιχεία και ουδέποτε έστω ρώτησε τον δήμαρχο γι’ αυτήν την ιστορία! Σε τι στοιχεία στηρίχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να διαπομπεύσει αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου;! Από που προκύπτει ότι υπάρχει σκάνδαλο στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου;!

Το δεύτερο ζήτημα και ακόμα πιο σημαντικό ήταν μια καταγγελία του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, η οποία έμεινε επίσης αναπάντητη. Ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος υποστηριζόμενος από τους ΑΝΕΛ κατήγγειλε από μικροφώνου ότι την ερώτηση στη βουλή για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου που κατέθεσε ο Χαϊκάλης, του την έδωσε πρώην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής! Ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ότι αυτός ήταν που άνοιξε την σκανδαλολογία για το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου σε επίπεδο Βουλής! Ούτε ο νυν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε η πρώην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία φωτογράφησε ο κύριος Φάνης Παπαδόπουλος, δεν έκριναν σκόπιμο να απαντήσουν σε μια τόσο βαριά κατηγορία!

Για να μην αδικούμε όμως εντελώς τους του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να τονίσουμε ότι θα απαντήσουν οσονούπω! Με ποιον τρόπο θα απαντήσουν;! Έχουν ήδη έτοιμα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που θα τα ψηφίσουν και μετά αφού τα ψηφίσουν θα φωνάζουν για σκάνδαλα στους δήμους ώστε να δικαιολογήσουν γιατί αντί να σκίζουν τα μνημόνια όπως είχαν δεσμευτεί, σκίζουν τον κοσμάκη!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ