Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν χάθηκε η βόμβα από το Κορδελιό...

Δεν χάθηκε η βόμβα από το Κορδελιό…

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ λίγο μετά από την κατεπείγουσα συνεδρίαση του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου προκειμένου να ενημερωθεί για την εκκένωση της περιοχής την Κυριακή 12 Φλεβάρη, ώστε να απενεργοποιηθεί η βόμβα. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν παρών ο πρώην διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου ο οποίος σύμφωνα με την ΕΚΚΕ (Εταιρεία Καταγγελιών Κορδελιού Ευόσμου) ευθύνεται για ότι στραβό συμβαίνει στα όρια του δήμου, αλλά και έξω από αυτά!

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο πρώην διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου ήπιε τον καφέ του στην πλατεία και αποχώρησε μόνος του! Παρ’ όλο που είναι ηλικιωμένος, όταν χαθεί στο σκοτάδι, κινείται σαν αίλουρος! Ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες της Ομάδας Καταδρομών Καταδίωξης Τρωκτικών, μισθωμένοι από την ΕΚΚΕ, κατάφεραν να παρακολουθήσουν για λίγη ώρα τον ηλικιωμένο πρώην διευθυντή και τον είδαν σε κάποια στιγμή να κουβαλάει επ’ ώμου μια βόμβα περίπου 1,5μ. μήκους και βάρους 250 κιλών!

Αναστάτωση επικράτησε αμέσως καθώς η Εταιρεία Καταγγελιών Κορδελιού Ευόσμου κατήγγειλε ότι αυτός ο βελζεβούλης έκλεψε την βόμβα και την πηγαίνει σε κάποιο μηχανουργείο του δήμου για να την κόψει και να την πουλήσει, σαν να είναι JCB! Η βόμβα όμως βρέθηκε στη θέση της οπότε τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

α) Ο Βελζεβούλ αντιλήφθηκε ότι τον είδαν με την βόμβα επ’ ώμου και την επέστρεψε στη θέση της!

β) Ο Βελζεβούλ έκλεψε μια άλλη, ίδια βόμβα, από κάπου αλλού γι’ αυτό πρέπει να συλληφθεί και να βασανιστεί για να ομολογήσει! Στο τέλος είτε ομολογήσει, είτε όχι, να καεί στην πυρά, αφού πρώτα καρφωθεί ένας πάσσαλος στην καρδιά του, προς αποφυγή ανάστασής του!

γ) Η Εταιρεία Καταγγελιών Κορδελιού Ευόσμου έκανε ακόμα μία αποτυχημένη καταγγελία για τον «έξω από εδώ»!

Στο επόμενο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Σωτήρης ο Μαμωνάς» θα παρακολουθήσετε τον πρώην διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, να φυτεύει ο ίδιος την βόμβα στο σημείο που αυτή βρέθηκε! Στο μεθεπόμενο επεισόδιο θα τον παρακολουθήσετε να μετακινεί τον Όλυμπο!

Θεόφραστος Ασκλήπης

Έργο του διαβόλου το «φύτεμα» της βόμβας στο Κορδελιό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ