Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΧρειάζεται υπομονή με την βόμβα που βρέθηκε στο Κορδελιό

Χρειάζεται υπομονή με την βόμβα που βρέθηκε στο Κορδελιό

Η διαδικασία να εξουδετερωθεί και να μεταφερθεί η βόμβα που βρέθηκε στο Κορδελιό συνεχίζεται, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος ώστε τα πάντα να γίνουν ασφαλώς και για τους πολίτες και για τους πυροτεχνουργούς.

Η πίεση που άρχισε να ασκείται προς τις υπηρεσίες για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και της συγκοινωνίας στο συγκεκριμένο σημείο είναι απαράδεκτη! Το γεγονός της εξουδετέρωσης της βόμβας δεν είναι μια απλή αποκατάσταση δικτύου υδροδότησης που υπέστη βλάβη. Είναι μια διαδικασία που θα καθυστερήσει λίγο προκειμένου όλες οι ενέργειες να γίνονται με ασφάλεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που δίνονται από την κρατική μηχανή προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα στη διαδικασία εξουδετέρωσης της βόμβας. Οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανυπομονησίας και πανικού. Η συμμόρφωση προς τις υποδείξεις των κρατικών υπηρεσιών, η υπομονή και η ψυχραιμία επιβάλλονται ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία εξουδετέρωσης της βόμβας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ